Forum » Operacijski sistemi » windows 2000 in šumniki ni podpore
windows 2000 in šumniki ni podpore
murphyboy11 ::
Živjo!
Imam sledeči problem imam win 2000 in nimamjo podpore za CE znake oz za šumnike zanima me če obstaja kak dodatek oz program za šumnike v tem OS u.
Podpore pa sigurno ni em vse pregledal ....
Imam sledeči problem imam win 2000 in nimamjo podpore za CE znake oz za šumnike zanima me če obstaja kak dodatek oz program za šumnike v tem OS u.
Podpore pa sigurno ni em vse pregledal ....
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
TechBeats ::
Ja kaj pa, če greš pogledat pod control panel => Regional and language settings => pa pod regional settings izbereš Slovenian; pa pod Languges potem izbereš Details in izbereš Add in dodaš slovensko tipkovnico; pod Advanced pravtako izbereš Slovenian.
In to bi moglo bit to ne... tako je v XP, v 2000 pa zihr ni kej preveč drugač.
In to bi moglo bit to ne... tako je v XP, v 2000 pa zihr ni kej preveč drugač.
Daliborg ::
mas kaksen Service pack? ali prvo verzijo win2k?
Priporočljivo bi bilo imeti mislim da sp4?ž
Lp!
Priporočljivo bi bilo imeti mislim da sp4?ž
Lp!
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
murphyboy11 ::
imam sp4 samo sem že ugotovil najprej moraš tam izbrati podporo za CE central europe potem pa dela zadeva...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na nemski laptop priklopiti slovensko tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2324 (2167) | fosil |
» | usposobitev starega laptopa za pisanje dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (750) | CCfly |
» | mirc - ne delajo šumniki!?Oddelek: Programska oprema | 1463 (1394) | pivmik |
» | Win 2k Pro: Slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1251 (1195) | Microsoft |
» | šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (885) | mamut |