Forum » Pomoč in nasveti » Preprečevanje okna Vzpostavljanje povezave z
Preprečevanje okna Vzpostavljanje povezave z
Kolos ::
Sistem-lastnosti
Ko kliknem na jeziček za prikaz upravitelja naprav se mi pojavi pogovorno okno za vzpostavo povezave z internetom.
Isto se mi dogaja ko zaženem Winamp.
Ponovna instalacija Omrežja na klic ne pomaga.
Ma kdo kako idejo
Ko kliknem na jeziček za prikaz upravitelja naprav se mi pojavi pogovorno okno za vzpostavo povezave z internetom.
Isto se mi dogaja ko zaženem Winamp.
Ponovna instalacija Omrežja na klic ne pomaga.
Ma kdo kako idejo
jure1873 ::
za upravitelja naprav ne vem zakaj te sprasuje, v winampu pa imas lahko v nastavitvah odkljukano da pogleda ce je nova verzija na netu, da odpre minibrowser, pri winampu3 pa mislim da se to dogaja pri nekaterih skinih ki imajo to v nastavitvah.
Drugače pa lahko res izklopiš to da te sprašuje za povezavo kar je pa odvisno od windowsov ki jih imas, normalno bi moral imeti tam ko te vprasa ce se zelis povezati eno kljukico za dokljukat "Never dial from this location". Ali pa v internet options nastimas da imas Lan.
Drugače pa lahko res izklopiš to da te sprašuje za povezavo kar je pa odvisno od windowsov ki jih imas, normalno bi moral imeti tam ko te vprasa ce se zelis povezati eno kljukico za dokljukat "Never dial from this location". Ali pa v internet options nastimas da imas Lan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rač. se hoče po vsej sili povezati na net... Hilfe!Oddelek: Pomoč in nasveti | 958 (805) | Pyr0Beast |
» | Samodejno odpiranje in klicanje prosim pomoč NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (981) | gofra |
» | Težave z XP-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (749) | |ke |
» | Težave z LevelOne FBR-1403TXOddelek: Strojna oprema | 1375 (1255) | Duhec |
» | PovezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 819 (660) | pingica |