» »

Million Dollar Baby @ SLO1

Million Dollar Baby @ SLO1

Tr0n ::

V sredo, 21. februarja ob 19:55 na TV Slovenija 1.

Million Dollar Baby (2004)

Do not miss. :)

epona ::

Dobr film. Vreden ogleda.
Thomas - ovca transhumanizma.

C4rtm4n ::

Gledal že pred časom.:)
Respect my Authority!

@LOL ::

Film je poslastica. Ogledal sem si ga v kinu.
Vsekakor the best film leta 2004 (če ne že kar desetletja ampak na to še počakmo>:D ). Zadeva bo kultna čez čas.
Zares fenomenalna igra glavne igralke, Eastwood kot vedno odličen... Ob ogledu/koncu ne moreš ostati ravnodušen. Tistega leta so oskarji odšli v prave roke. Morda je za nekatere tematika (boks) malo odbijajoča in ne dajo filmu priložnosti da si ga sploh ogledajo.
Vsekakor film kakršnega se lahko vidi na vsakih nekaj let.

+1 za Hollywood v tem primeru0:)
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

Reminder. ;)

epona ::

Gledal že enkat prej. Danes sem pa pol ure zamudu. :'(

Še zmer špica film. Glasba mi je bla super. Taka ful na izi. ;)
Thomas - ovca transhumanizma.

BozidarB ::

zelo dobr film, ogledal sem si se ga 3krat:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BozidarB ()

Go Hillary! :'(

perci ::

Ne vem, men tale film ne potegne tolk. Mislm, sej ni slab, ampak film desetletja?:\ Lepo vas prosm.

kake filme pa geldaš ti? Sej nekaterim je filem desetletja tudi Spiderman:D
Perci: kaj pa bi bil zate film desetletja kak precenjen visokoproračunski LOTR ali pa kakšen drug spektakel kjer je nujno vsaj ena večja masovna bitka in horda gledalcev že sedi s trdimi ter tala na IMDBju ocene tja okrog 9.0 in več?>:D

Uf glihkar pogledal TV spored za drugo sredo>:D Zgleda da se bo TVS1 kar izprsila ob sredinih večerih. Drug teden The Others. Še en soliden filem (seveda ni primerjave z včerajšnjim). Vendar je tudi ta film dokaj pretresljiv čeprav (vsaj zame) precej predvidljiv.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

Heh, LOL, več kot očitno se ti sanja ne o mojem okusu.

Kot prvo, bi težko sploh izbral film desetletja. Če bi ga pa že moral, bi pa to verjetno bila Magnolia.

Sicer je tole offtopic, ampak ker si začel najedat, ti bom naštel nekaj mojih top filmov; poleg že naštete Magnolie:
- Le Gran blue
- Todo sobre mi madre
- Hable con ella
- L'Amico di Famiglia
- Platoon
- Left luggage
- Il buono, il brutoo, il cattivo
- Goodfellas
- The usual suspects
- American Histor X
.
.
.

To je moja sorta filmov. In imo vsi tejle daleč prekašajo "Punčko".

Tic ::

Pogledal v kinu. Nič posebnega. Pravzaprav mi ni bil preveč ušeč. Film desetletja? LOL ;)
persona civitas ;>

gzibret ::

Pogledal včeraj. Film mi je bil všeč, za film desetletja pa ga tudi jaz nebi proglasil. Predvsem mi niso všeč filmi z morbidnim koncem.
Vse je za neki dobr!

Meni se pa zdi, da je bila igralska performance Swank fenomenalna (sploh scena, kjer Franka preprica, da jo trenira). Definitivno biser, delno tudi zaradi nekateri etičnih in moralnih vprašanj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Sicer pa, LOL, ti priporočam, da kdaj obiščeš Kinoteko, ker vidim, da ti sam Hollywood po glavi hodi.

Sicer pa ne zamudite, marca je v Kinoteki Kubrick - retrospektiva. To pa bo nekaj vredno mojega časa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Daedalus ::

Sicer pa ne zamudite, marca je v Kinoteki Kubrick - retrospektiva. To pa bo nekaj vredno mojega časa.

Meni tenks za tale podatek. Zgleda, da bom marec kr v Kinoteki preživel:))
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

gzibret ::

Ukkk, Kubrick mi je pa eden bolj bednih režiserjev. Vedno zaspim ob njegovih filmih. Kar neki prizori, 100-let trajajoči kadri (brez, da kdorkoli reče sploh kakšno besedico), dolgovezenje 100 na uro....

Edino mi je všeč pri njemu to, da mu včasih rata kakšen prizor, ki zadane "žebljico na glavico" ali kakorkoli se že temu reče.
Vse je za neki dobr!

Kar neki prizori, 100-let trajajoči kadri (brez, da kdorkoli reče sploh kakšno besedico), dolgovezenje 100 na uro....
Em, kateri film je bil tako dolgočasen? Jst sem že kar lep del repertoarja pogledal, pa mi je očitno ušlo iz glave?

perci: nisem hotel najedati. Sploh pa nisem rekel da je filem desetletja ampak "(če ne že kar desetletja ampak na to še počakmo >:D )".
Predvsem me je pa zbodel tisti tvoj ":\ in lepo te prosim". Imamo različne okuse.
To kar si naštel je kul vendar noben izmed tistih ne predstavlja neke večje vrednosti od tega. Naštel si odličen filme vendar IMO stvar okusa kaj preseže kaj in kako.

Glede Kubricka: nekaj od njega je prav fajn, nekaj pa totalni poden (Odiseja 2001 -svašta).

Daedalus ::

He he, za Odisejo je treba met živce, ja:D

Po drugi strani pa Dr. Strangelove, Full Metal Jacket...:))
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

veteran ::

Ja, sem gledal tole Baby včeraj. Dober film, a kaj, ko potem vse skupaj zamorijo s takim koncem. Sicer je bilo za pričakovati tragičen zaključek, npr da bo Maggie dobila tak knockout, da bo obležala mrtva v ringu, ampak tole je pa le preveč...

jrtjtejtt ::

ko potem vse skupaj zamorijo s takim koncem

kaj drugega od clinta ni za pričakovat. dobra filma pa sta še od clinta mystic river pa madison county bridges-mal staro sicer.
pa unfinished life od redforda je dober, čeprav lopezova ne paše prav not

BozidarB ::

zame je film desetletja gladiator, puncko bi uvrstil na recimo 4. mesto.

STASI ::

Perci: Kje si pa marčevski spored za Kinoteko našel?

Še o včerajšnem filmu. Je dobr ni pa za več kot dvakrat pogledati. Nekaj v filmu mi ne potegne.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

WarpedGone ::

malo prevec posiljen scenarij. recimo s tako umazano borbo ne prides dalec, odnosi v klubu so cudni etc.
Zbogom in hvala za vse ribe

Perci: Kje si pa marčevski spored za Kinoteko našel?

Reciva, da sem glede sporeda pr korit'. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Filmi vseh filmov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
15828438 (2622) Thompic
»

Najbolj ganljivi in kurjo-polt delajoči prizori (strani: 1 2 )

7511081 (5739) Aston_11
»

najljubši film? (strani: 1 2 )

809830 (6897) Poldi112
»

Westerni za prave moške

304614 (3826) BladE_

Več podobnih tem