» »

add or remove programs

add or remove programs

marko88 ::

Mam mali problemček. Ko odprem add or remove programs mam prazno polje-ni seznama. Bi prosil za pomoč pri obnovitvi seznama.

LP

trek@s ::

Pri meni vedno traja kakšni 10 sekund da se odpre seznam, pred tem je pa prazno.

Good Guy ::

počakaj kakšno sekundo v kolikor se ti to ne osveži, poženi last known good configuration

pred bootom windowsev pritsni f8 in daj to opcijo
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

marko88 ::

Zgleda da se nisem dovolj potrudo in obrazložo. Ko sem inštaliral windowse ni blo te ikone add or remove v control panel.Pol sem pa potegno ta file (krneki.cpl ) pa ga uvozo v c:\windows\system32 potem pa osvežo control panel in se mi je pojavla ikona add or remove programs.Ko sem zagnal add or remove programs se mi odpre normalno samo brez liste liste programov oz. je prazna. Zaj me pa zanima kako se (če se sploh da ...moglo bi se ker se pri compu skor vse da:D ) nekot uvozit liste programom not.Sem brskal po googlu pa nisem neka dosti našel. Neka sem v zvezi z registro samo mi ni blo najbolj jasno pa nisem šaro neka v tri dni.Sem mislo da bom ta problemček lahko tu rešo:8)

LP

amigo_no1 ::

Skopiraj tole v start meni/zaženi:

"%windir%\system32\rundll32.exe" %windir%\system32\shell32.dll,Control_RunDLL "%windir%\system32\appwiz.cpl",

Iz nekega čudnega razloga forum prikaže nekaj presledkov med koncem ...rundll32.exe" in začetkom %windir%\system32\shell32.dll...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je možno pustiti program odprt ob restartu kompa?

Oddelek: Programska oprema
9702 (564) opeter
»

Windows 7 Installer (64-bit) - težave

Oddelek: Programska oprema
153015 (2405) fr!Xy
»

program za risanje omrezne infrastrukture

Oddelek: Omrežja in internet
202793 (2418) McMallar
»

nadgradnja msn messenger