Forum » Pomoč in nasveti » dodajanje dll datotek
dodajanje dll datotek
alen1k ::
Pri instalaciji skenerja mi javi, da mi manjkajo datoteke slbcsp.dll in sccbase.dll iz interneta sem ti dve datoteki skopiral v računalnik.
Zanima me kako se to insalira v sistem?
Prosim za pomoč.
Zanima me kako se to insalira v sistem?
Prosim za pomoč.
StratOS ::
Če misliš na Inštalacijo :
Če so del activeX lahko AvtoRegistriraš z regsvr32
Datoteke skopiraš nekam v path Windowsov, potem pa registriraš z regsvr32, če gre :
regsvr32 slbcsp.dll
regsvr32 sccbase.dll
Preišči pa *.inf kajl, ki se sklicuje na ti datoteki na disku z Winsi, po možnosti tudi v \\WINDOWS\inf ter zbriši isti *.pnf fajl, potem pa daj add new hardware ... ter na novo naloži gonilnike skenera ali pa deinštaliraj skener in na novo preglej za novi hardware.
lp
Če so del activeX lahko AvtoRegistriraš z regsvr32
Datoteke skopiraš nekam v path Windowsov, potem pa registriraš z regsvr32, če gre :
regsvr32 slbcsp.dll
regsvr32 sccbase.dll
Preišči pa *.inf kajl, ki se sklicuje na ti datoteki na disku z Winsi, po možnosti tudi v \\WINDOWS\inf ter zbriši isti *.pnf fajl, potem pa daj add new hardware ... ter na novo naloži gonilnike skenera ali pa deinštaliraj skener in na novo preglej za novi hardware.
lp
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
alen1k ::
V regsrv32 mi napiše Loadlibrary ("slbcsp.dll)failed-The specifed module could not be found.
Ne najdem pa nikjer poti kam naj bi te datoteke skopiral , da bi jih regsrv32 našel.
Ne najdem pa nikjer poti kam naj bi te datoteke skopiral , da bi jih regsrv32 našel.
bosmla ::
Med istaliranjem ti je zatezo da ne najde xy.dll - in te vprasal kje je - ti mu samo pokazi pot do te datoteke in ce mas pravo bo delovalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instalacija dll-jaOddelek: Operacijski sistemi | 904 (709) | settler |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (2316) | racunalnik3 |
» | Internet explorer se ugasa - sam od sebe... HELP !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1616) | jarni2 |
» | [VB.NET] - Kako registrirati DLL-je ob inštalaciji?Oddelek: Programiranje | 1144 (1040) | darkolord |
» | kartica za Digitalno satelitskoOddelek: Kaj kupiti | 4649 (4025) | ts |