Forum » Operacijski sistemi » Linux in Omrežje
Linux in Omrežje
Nikolai5 ::
Naložil sem Linux Pingo da bi na njem postavil server. In zatakne se pei povezavi na internet. Najverjetneje je kriva mrežna kartica (NVIDIA nForce MCP Networking Controller). Imam priklopljen kabel na modem ali ruter je enako javi mi, da naj prewerim kabel. Lučke ob kablu pa utripajo. a v windowsu ko naložim driver mi tudi javi to napako ampaj potem zmajšam prenos in mi dela. V linuxu pa ne znam tega. Prosim če bi mi kdo pomagal?
- odbrisal: OmegaBlue ()
CCfly ::
Raje kabel zamenjaj.
Drugače pa:
mii-tool --force 10baseT-FD
Drugače pa:
mii-tool --force 10baseT-FD
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
jan01 ::
linux pingo za server ne me hecat(že zaradi tega, ker je distribucija že kar dolgo neposodobljena, ti pa jo najbrž ne boš znal... Poskusi raje s kakim ubuntom(server)
kriko1 ::
Če si zaćetnik, raje vzami ubuntu, opensuse, mandrivo...
Za postavit ubuntu server so video posnetki na monitor dvd-ju, suse ima Yast orodje s katerim krojiš sistem, mandriva ima svojo nadzorno ploščo.
Za postavit ubuntu server so video posnetki na monitor dvd-ju, suse ima Yast orodje s katerim krojiš sistem, mandriva ima svojo nadzorno ploščo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [UBUNTU SERVER 10.04] Grub se ne postaviOddelek: Operacijski sistemi | 9865 (9077) | Icematxyz |
» | IPv6 tunnelbrokerOddelek: Omrežja in internet | 1343 (1082) | boogie_xlr |
» | Pingo LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1927 (1119) | dzinks63 |
» | Izbira LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 2540 (1397) | Border |
» | Katero distribucijo uporabljateOddelek: Operacijski sistemi | 2978 (2197) | hanibal |