Forum » Pomoč in nasveti » Blue screen !!!!!
Blue screen !!!!!
jos69 ::
Zanima me če lahko iz številk(in črk),ki jih vrže ven pri blue screen ugotoviš s čim imaš težave.
0028 : F3c88b04 VxD
0028 : c001d188 VxD
...
...
....
Aja win Me
0028 : F3c88b04 VxD
0028 : c001d188 VxD
...
...
....
Aja win Me
LojzePek ::
Kot vidiš je naslov izven območja naslavljanja. V Winsi se to rado zgodi. Če še nisi potem probi resetirat mašino.
Gh0st ::
Jah čaki, kaj pa si pričakoval? To so Windows ME! če teži za nekimi .VXD fajli, potem to pomeni, da imaš probleme z gonilniki, ali pa je kakšna naprava, ki je ne upporabljaš redno v sporu z drugo.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Gh0st ::
Pa sej sm ti puvedu:
.VXD pomeni napaka v nekem gonilniku! Zdej če se ti kej sanja, kater gonilnik si nazadnje namestil in ker bi po tvoje deloval narobe, ga pač odstrani!
Drugega ti ne morem reči! To so neke MS-ove kode za driverje, ki se breznvezne. Lahko pa pošlješ MS-ovim programerjem problem po mejlu, pa ti bojo bolj natančno povedal za ker modul gre!
.VXD pomeni napaka v nekem gonilniku! Zdej če se ti kej sanja, kater gonilnik si nazadnje namestil in ker bi po tvoje deloval narobe, ga pač odstrani!
Drugega ti ne morem reči! To so neke MS-ove kode za driverje, ki se breznvezne. Lahko pa pošlješ MS-ovim programerjem problem po mejlu, pa ti bojo bolj natančno povedal za ker modul gre!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem ključ v registruOddelek: Omrežja in internet | 1179 (1072) | veteran |
» | problem z nowo grafično!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1027) | LeBIgMac |
» | Neveljaven klic dinamični napravi povezave VxDOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (756) | rh^ |
» | ADSL - nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 1123 (820) | BigFoot |
» | uiber pocas :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1568 (1348) | crusader |