Forum » Omrežja in internet » forum
forum
j0si ::
Pozdravljeni.
Torej namen imam postaviti forum, pa me zanima, kje bi ga lahko dobil in si prebral vec o njih. Povejte se, kateri bi bil po vasem mnenju najboljsi... in recimo tudi najlazji za postavitev. Prosim ne pisite odgovorov v stilu, sej ne rabimo vec forumov...
hvala za odgovore
Torej namen imam postaviti forum, pa me zanima, kje bi ga lahko dobil in si prebral vec o njih. Povejte se, kateri bi bil po vasem mnenju najboljsi... in recimo tudi najlazji za postavitev. Prosim ne pisite odgovorov v stilu, sej ne rabimo vec forumov...
hvala za odgovore
teac ::
VERJETNO je najboljši forum phpBB (vsaj meni. Pošlji mi...kmh...#$%&"# mail, če bi rad mel originalno, legalno kupljeno 2.0 verzijo; mam račun doma ). Sicer pa tudi xmbForum ni tako slab. Najboljše pa bo, da pogledaš tukaj!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: teac ()
R0K ::
Tako kot je ze rekel teac ... pa odvisno kaj ti podpira server, kr on ti je zgoraj nastel sam php foruma, k obstajajo pa tut cgi forumi (ceprav niso tok ql kt php)...
Torej :
PHP :
- phpBB
- XMB
CGI :
- IkonBoard
- yaBB
Seveda pa si lohk forum narediš tut sam, ane ...
btw - v slo. ne rabm vec forumov ! (joke)
Torej :
PHP :
- phpBB
- XMB
CGI :
- IkonBoard
- yaBB
Seveda pa si lohk forum narediš tut sam, ane ...
btw - v slo. ne rabm vec forumov ! (joke)
Ales ::
Poglej si tudi Burning Board in pa YaBB SE. Prvega lahko vidiš tudi na naši strani (se dobro obnese), drugi pa je PHP+mySQL različica YaBB-a.
Aleš
Aleš
BC3 ::
najlepši in najboljši je vBuletin sam ga je treba plačat oz. najdeš nullified verzijo hitr na internetu ;)
( 1, 2, 3, 4)
( 1, 2, 3, 4)
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BC3 ()
Ales ::
Verjetno je vBulletin res najboljši forum ta hip. Se pa avtorji vBulletina zelo aktivno "upirajo" piratstvu in iščejo nelegalno postavljene forume, tako da svetujem previdnost... Vedno kotaktirajo ISP-ja oz. lastnika strežnika - ni jim žal denarja za odvetnike in klice čez lužo, če gre tako daleč.
Aleš
Aleš
ahac ::
Brezveze je dajat gor eno nelegalno verzijo vbuletina pa podobnih, če maš cel kup brezplačnih.
Jest mam zdej phpBB 2.
Jest mam zdej phpBB 2.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pripraviti forum?Oddelek: Izdelava spletišč | 2164 (1723) | Jan |
» | free forum?Oddelek: Omrežja in internet | 1292 (1193) | R0K |
» | PHP forumOddelek: Omrežja in internet | 1991 (1864) | Ales |
» | ForumiOddelek: Omrežja in internet | 1489 (1278) | Freak |
» | Zastonj forumOddelek: Omrežja in internet | 2158 (1878) | tejo |