» »

Mic problem

Mic problem

faint ::

Lp

Ravnokar sem kupil Speed link headset in novo zvocno kartico
Vstavil sem kartico, formatiral comp, nalozil najnonejse driverje za zvocno in headset ( ta je na usb priklopu ) nastavil v '' Sound and audio devides'' kot napravi Headset mic in slusalke, preprican sem da nisem mutan...
Vse je nastavljeno kakor bi moral bit...

V ''driverju'' ( bolj stranskem nastavitvenem programu za slusalke ) sem nasu nastavitev Microphone boost in s tem lahko cujem svoj zvok skozi slusalke... sepravi mikrofon dela... Probau bom se na Ventu vendar bo pomoje isto... al pa sem samo na Ts-u mutan, sem pa nanovo nalozil Ts na formatiran racunalnik tako da to pomoje ni problem...

Na Tsu ne deluje tudi funkcija ''Push-to-talk'', ko bindano tipko stisnem se ne zgodi nic ( no prvic se je ''lucka przgala seprav zvoka od mene ni zaznal'', takrat pa se je przgala tudi zadnic)

+ se en mejhn problem ce v '' Sound and Audio devices'' nastavim na ''c-???? wave ???'' iz Usb slusalk in mica mi normalni zvocniki ne spilajo
Pred nakupom nove zvocne sem uporablu ac97 driverje za intergrirano kartico, ka nj pa zj da mi bosta tamala zvocnika spilala... onboard driverje se mi zdi nesmiselno nasnemvat

...kakrsni koli pomoci bom zelo hvalezen ( Hvala, Hvala, Hvala )

P.s. Speed link mic sem meu ze prj vendar drugo verzijo in je na teh nastavitvah delal, je pa bil prklopni kabl normaln in ne usb ( ce to sploh naredi veliko razliko)
heh

faint ::

tist mejhn problem z zvocniki je resen...

...kreten sme zvocnike avtomatsko iz navade prklopu na intergrirano zvocno :)
heh

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gaming slušalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8510910 (9477) r3dkv1c4
»

Katere slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
407940 (7015) Meizu