Forum » Loža » fonti ter slika
fonti ter slika
stl2 ::
zivjo !
zanima me sledece v .jpg formatu imam narejeno glavo / glava podjetja / vizitka ki jo moram potem vnesti v word za glavo podjetja
in zdj moram popravit par besedila na tej vizitki ki je v jpg formaatu zdj me zanima kako naredim to da bo najbol na easy in z katerim programom naredit to da spremenim text pa ce bi blo mogoce kako ugotovim z katerimi fonti je bilo pisano ???? ce odprem v slikarju to vizitko mi izbrise celoten text ? tko da ne vidim z katerimi fonti je bilo pisano sepravi da bi bili isti kot so ??? in z katerim programom bi se dalo to najbolje spremenit ??
najlepsa hvala za nasvete !
lp
stl2
zanima me sledece v .jpg formatu imam narejeno glavo / glava podjetja / vizitka ki jo moram potem vnesti v word za glavo podjetja
in zdj moram popravit par besedila na tej vizitki ki je v jpg formaatu zdj me zanima kako naredim to da bo najbol na easy in z katerim programom naredit to da spremenim text pa ce bi blo mogoce kako ugotovim z katerimi fonti je bilo pisano ???? ce odprem v slikarju to vizitko mi izbrise celoten text ? tko da ne vidim z katerimi fonti je bilo pisano sepravi da bi bili isti kot so ??? in z katerim programom bi se dalo to najbolje spremenit ??
najlepsa hvala za nasvete !
lp
stl2
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opcije izdelave spletne strani za podjetje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16931 (13408) | BigWhale |
» | Pomoč - kateri font?Oddelek: Loža | 743 (464) | msjr |
» | Kako v Microsoft Officu 2007 narediti samo na eni strani ozadje?Oddelek: Programska oprema | 2133 (1950) | Mitja358 |
» | Dreamweaver obojestranska poravnava, sumniki?Oddelek: Programska oprema | 1535 (1422) | TylerDurden |