Forum » Sedem umetnosti » Petek popoldan in A je to Pimp my sled
Petek popoldan in A je to Pimp my sled
m0LN4r ::
Moj prvi film je Petek popoldan (Friday Afternoon), ki ga nisem upal pokazati javnosti. Po dolgem premisleku pa sem se le odločil, da ga bom. Film pripoveduje o prijatelju, ki pride k drugemu prijatelju in se pogovarjata in čilata med pijačo. Seveda zaradi pijače eden od njiju zaspi in ima ene hude sanje in se iz njih zbudi. Prvi film je zanimiv večinoma za tiste ljudi, ki poznajo igralce, ampak vseeno upam, da bodo nekateri ki ga bodo užuvali.
1Film: Petek popoldan
Drugi film je tudi tako komedija, film je bil narejen iz ene čisto simple ideje, ni snega, kako se bomo sankali, pa smo se en dan prijatelji dobili in snemali. Na koncu smo sestavili film, seveda smo ugotovili, da smo kar nekaj stvari izpustili in pozabili snemat, ampak vseeno. Film se navezuje na znano serijo ... A JE TO ! in Pimp my ride, kaj mogoča povzroča večjo popularnost kot prvi.
2Film: A je to Pimp my sled !
Ta dva filma bi lahko imenovali skeč. Načrtujem še kr nekaj filmov, ampak problem je sevedav slabi opremi, financah, in raztresenost prijateljev do 30km razdalje...Vzrok, da sem delal filme je, da je na šoli nekoč bil Filmski dan, katerega voditelj sem bil ampak, po tem več ni blo novih filmo in filmskega dne. In ker nisem hotel, da nekaj takega umre na naši šoli sem šel in začel ustvarjati. Zahvale grejo vsem, ki so igrali in mi posodili opremo, ker si je sam ne morem privoščit.
Hvala za pohvale in še bolj za kritike, saj iz napak se naučimo največ.
Lep pozdrav!
m0LN4r
1Film: Petek popoldan
Drugi film je tudi tako komedija, film je bil narejen iz ene čisto simple ideje, ni snega, kako se bomo sankali, pa smo se en dan prijatelji dobili in snemali. Na koncu smo sestavili film, seveda smo ugotovili, da smo kar nekaj stvari izpustili in pozabili snemat, ampak vseeno. Film se navezuje na znano serijo ... A JE TO ! in Pimp my ride, kaj mogoča povzroča večjo popularnost kot prvi.
2Film: A je to Pimp my sled !
Ta dva filma bi lahko imenovali skeč. Načrtujem še kr nekaj filmov, ampak problem je sevedav slabi opremi, financah, in raztresenost prijateljev do 30km razdalje...Vzrok, da sem delal filme je, da je na šoli nekoč bil Filmski dan, katerega voditelj sem bil ampak, po tem več ni blo novih filmo in filmskega dne. In ker nisem hotel, da nekaj takega umre na naši šoli sem šel in začel ustvarjati. Zahvale grejo vsem, ki so igrali in mi posodili opremo, ker si je sam ne morem privoščit.
Hvala za pohvale in še bolj za kritike, saj iz napak se naučimo največ.
Lep pozdrav!
m0LN4r
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
rfmw ::
deinterlace?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Bob Rock ::
ful lepo razbijes monotonijo hoje na zacetku, ko brcnes kamen na plocniku
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star Trek Beyond (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18712 (283) | Gregor P |
» | Dawn of The Planet of The Apes (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28597 (1181) | 2dark |
» | Mad Max 4 Fury Road (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 57888 (2678) | oo7 |
» | DOOM (film) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13503 (3560) | Kayzon |
» | Kje so vsi novi filmi!? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11354 (9335) | Outcast |