Forum » Kaj kupiti » Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
Ericssony ::
@wuky: hvala za informacijo!
zgleda da jih prodajajo kot tople žemljice. v petek mi je bilo povedano da jih dobijo v ponedeljek. in ko danes kličem reče da so jih že vseh 12 prodali in sem si moral eno sedaj rezervirati...
@javaman: kupujem to tipkovnico ker sem navajen nanjo - imam natural keyboard elite. problemov ni ne s šumniki ne z kot ti praviš "izgubljeno" tipko < >
zgleda da jih prodajajo kot tople žemljice. v petek mi je bilo povedano da jih dobijo v ponedeljek. in ko danes kličem reče da so jih že vseh 12 prodali in sem si moral eno sedaj rezervirati...
@javaman: kupujem to tipkovnico ker sem navajen nanjo - imam natural keyboard elite. problemov ni ne s šumniki ne z kot ti praviš "izgubljeno" tipko < >
BoLhCa ::
@javaman < > niso nič izgubljene, pa tudi šumniki čisto lepo delajo Pri Microsoft Ergonomic Keyboard 4000 gre ponovno za vrhunski izdelek, kot smo od Microsoft-a pri Ergonomic tipkovnicah navajeni! Sam uporabljam Microsoft-ovo linijo Ergonomic/natural že od kar je izšla in enostavno kaj drugega mi ne pride na krej pameti^^ Razni logitech-ovi žvarki, genius, chicony, razor je navadn LoL v primerjavi s prej omenjenimi tipkovnicami:)
Tako da nakup vsekakor priporočam !
Tako da nakup vsekakor priporočam !
darkolord ::
Torej ima ta tipkovnica tipko "< >" med shiftom in Y? Večina Microsoftovih (ameriške z naleppkami) tega žal nima
BoLhCa ::
Ne nima je tam, ampak jo ma še bolje postavljeno (vsaj za moj okus in style pisanja) in sicer na . in , aktiviraš pa jo s altgr + . oz. , :) < > sta napisana z natural keyboardom
javaman ::
Poleg KFM-ja sem nasel se Mlacoma, ki jo tudi ponuja. Cena je ene 51€, sam ravnokar nabirajo narocnike za naslednje-tedensko rundo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim novo tipkovnicoOddelek: Kaj kupiti | 2348 (1677) | Beta2 |
» | Vnetje kit v zapestju (tendonitis) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15744 (13950) | vostok_1 |
» | Ergonomske miške in tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 4344 (3967) | tony1 |
» | Tipkovnica (Multimedia/Gaming)Oddelek: Kaj kupiti | 2729 (2549) | b1lolol |
» | Nakup tipkovnice ?Oddelek: Kaj kupiti | 2301 (1618) | Turtle |