Forum » Strojna oprema » AGP
AGP
FR34K ::
Mgoče se vam bo vprašanje zdelo zelo čudno vendar me zanima zakaj na trgu še vedno lahko vidimo AGP grafične kartice, nikjer pa ne moremo kupiti matične plošče z AGP priključkom???
mihec87 ::
Si gdaj pomislil na uporabnike ki nimajo denarja oz ni potrebe po menjavi sistema bi pa menjal grafo
FR34K ::
Si ti kdaj pomislilna ljudi,ki jim je crknila matična plošča pa nimajo denarja da bi zamenjali oboje???
No to se je zgodilo meni
No to se je zgodilo meni
mihec87 ::
Hja potem ti preostane samo praskanje po glavi..ali pa rabljena maticna..Ter ce mogoce v kakem podjetju v skladiscu najdes kaj..
Poldy ::
To da nimajo denarja je zelo relativno. Mogoče pa imajo več pameti.
Marsikateri računalnik je še dovolj zmogljiv, če bi pa kupoval novega - boljšega, bi bila cena previsoka za to, kar bi dobil. Pa kupiš grafično za AGP, če si že slučajno želiš igric...
Marsikateri računalnik je še dovolj zmogljiv, če bi pa kupoval novega - boljšega, bi bila cena previsoka za to, kar bi dobil. Pa kupiš grafično za AGP, če si že slučajno želiš igric...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem matično ploščo z AGP vmesnikomOddelek: Kaj kupiti | 1199 (1025) | alibabar |
» | Asrock 4coreDual - kako se obnese in kako deluje z DDR 333 rami?Oddelek: Kaj kupiti | 1598 (1163) | SepoX |
» | Katero AGP 8x osnovno ploščo?Oddelek: Kaj kupiti | 883 (797) | AndrewSmith |
» | iz AGP na PCIOddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1843) | Jakka |
» | agp 8 - koliko res BOLJŠE?Oddelek: Strojna oprema | 1137 (841) | Gre^gor |