Forum » Programska oprema » Kako nastaviti delovanje mySql managerja
Kako nastaviti delovanje mySql managerja
DejanF ::
Pozdravljeni!
Na 192.168.0.1 imam debian ter mysql server. Sedaj bi pa rad z xpjev dostopal do mysql-a preko EMS MySQL Manager 2. A mi lahko nekdo prosim pomaga okoli nastavitev kajti ne uspe se mi povezati ,(
Lp, Deajn
Na 192.168.0.1 imam debian ter mysql server. Sedaj bi pa rad z xpjev dostopal do mysql-a preko EMS MySQL Manager 2. A mi lahko nekdo prosim pomaga okoli nastavitev kajti ne uspe se mi povezati ,(
Lp, Deajn
DejanF ::
A nihče tega ne uporablja? Mislim, da je nekak lepše fajn z windows sistema urejat mysql bazo kot pa preko putty ali pa preko kakih web adminov. Torej prosim, če kdo ve naj mi malo pomaga da se konektam z ws ( 192.168.0.5 ) na server ( 192.168.0.1 ).
Lp, Dejan
Lp, Dejan
trnvpeti ::
rabis si dat pravice, da prides na mysql razen iz localhost
google.com ali pa mysql.com ti bo v pomoc
google.com ali pa mysql.com ti bo v pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2856 (2067) | MrStein |
» | Linux CC kot router... problemOddelek: Operacijski sistemi | 1732 (1484) | kitarist |
» | Računalnika v mreži in net na drugem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 1062 (903) | sverde21 |
» | ApacheOddelek: Izdelava spletišč | 1425 (1309) | Skrat |
» | Problem z dostop do neta z linux boxa preko winXP boxa - gatewayOddelek: Pomoč in nasveti | 1653 (1548) | Skrat |