Forum » Pomoč in nasveti » Partis
Partis
Temo vidijo: vsi
matrix2 ::
ne ni, sem preveril tudi v spam... Poskusil pa sem tudi z drugim brskalnikom, vendar ista zgoda
sedaj mi dela že pol leta brez zime... Poskusi zaprositi katerega, da ti naredi račun na svojem računalniku, tako je meni nekdo naredil, od takrat nimam več težav. Javi kako bo...
IceBoX ::
A ping ti vrne reply? Pred kakšnim dnem sem zaprosil za statični IP. Ali je mogoče da so blokirali ta IP?
Huh...
seveda, mislim da z IP-jem nimajo nič na partisu, saj sem si lahko ustvaril do danes tri račune, brez problema. Če pa so po novema to nardili pa nisem seznanjen. Vendar mislim da ti ne nadzirajo IP, ker potem nebi deloval račun pa tudi če ti ga nekdo drug ustvari. Kot sem ti omenil zaprosi na Slo-tech nekoga po privat pošti, da ti naredi račun na svoji mašini, in ti naj pošlje geslo, mora delovat 100%...
Zelnick ::
seveda, mislim da z IP-jem nimajo nič na partisu, saj sem si lahko ustvaril do danes tri račune, brez problema.
Mislim oz. sem prepričan, da imajo na Partisu IP omejitev na "Balkan področje".
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
res pa je da je meni zablokiralo, dvakrat in tretjič ni več delovalo na nobeden drugi mail.
d4vid ::
AdBlock si inštaliraj...
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
ChessNut ::
Pozdravljeni!
Nikakor mi ne uspe ustvariti racuna na partisu, link za registracijo odpre google stran. Moj stari racun je verjetno bil izbrisan zaradi neaktivnosti, saj sem razmerje vedno imel nad 3 v korist uploada. Pogresam predvsem slovenske torrente z vsebino, ki jo drugje ne najdes, je pa res da slovenski trackerji vedno ponujajo le kvalitetne torrente, ki so preverjeni preden se nalozijo. Zato respect vsem, ki kakorkoli pripomorejo k zadovoljstvu uporabnikov.
Vprasanje glede registracije:
1) Ali so tuji IP naslovi blokirani na partisu? Racun namrec zelim ustvariti iz tujine (S.Amerika)?
2) Ali ima kdo kako prosto povabilo? v kolikor ja, prosim za povabilo na gapi77@gmail.com
Hvala za pomoc in lep dan se naprej!
Nikakor mi ne uspe ustvariti racuna na partisu, link za registracijo odpre google stran. Moj stari racun je verjetno bil izbrisan zaradi neaktivnosti, saj sem razmerje vedno imel nad 3 v korist uploada. Pogresam predvsem slovenske torrente z vsebino, ki jo drugje ne najdes, je pa res da slovenski trackerji vedno ponujajo le kvalitetne torrente, ki so preverjeni preden se nalozijo. Zato respect vsem, ki kakorkoli pripomorejo k zadovoljstvu uporabnikov.
Vprasanje glede registracije:
1) Ali so tuji IP naslovi blokirani na partisu? Racun namrec zelim ustvariti iz tujine (S.Amerika)?
2) Ali ima kdo kako prosto povabilo? v kolikor ja, prosim za povabilo na gapi77@gmail.com
Hvala za pomoc in lep dan se naprej!
Brihtol je odlična droga !
zee ::
Da, tuji IP naslovi so blokirani. Imam enak problem kot ti (Singapur).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
ChessNut ::
Da, tuji IP naslovi so blokirani. Imam enak problem kot ti (Singapur).
Hvala za pojasnilo in potrditev zee. Je kak trik, kako ustvariti racun iz tujih IP naslovov? Uporabo proxy s slo IP, bi to slo?
Je IP blokiran zgolj za registracijo ali tudi za uporabo/dostop kasneje ko ze imas racun?
Brihtol je odlična droga !
Matevz96 ::
Partis je odprt le za IPje iz držav nekdanje jugoslavije tako, da bo potrebno uporabit proxy.
mjrcooke ::
A mogoče še komu partis trenutno ne dela? Mene me vrže na stran z obvestilm, kjer obvestila dejansko ni, je samo ena pika.
LP
LP
4pier ::
js ko sem se registriral in nato vpisal geslo me vrže na stran za obvestilom, kjer pa je samo ena pika, takle http://postimg.org/image/6eeq98r07/
Kaj naj nardim?
Kaj naj nardim?
Rias Gremory ::
Začneš uporabljati stabilen tracker.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
shadeX ::
Rias Gremory je izjavil:
Začneš uporabljati stabilen tracker.
Partis hater?
Odkar ga uporabljam (2006) ga nisem videl več kot 2x down.
4pier ::
sem šel ja na tist link pa tudi na novega pa še po tistmu ko sm se registriru sem si use zbrisu pa je isto, tudi na explorerju je isto
Rias Gremory ::
@shadeX
Niti ne. Imam pa občutek, da so novice že skos na istem nivoju prav tako komentarji ter forum.
Torrenti so kul, najbolj kvaliteten je pa p0rn in to je to.
Niti ne. Imam pa občutek, da so novice že skos na istem nivoju prav tako komentarji ter forum.
Torrenti so kul, najbolj kvaliteten je pa p0rn in to je to.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
Tero ::
Mogoče je kdo tu ali pa pozna koga iz osebja? Če bi še lahko danes moj prošnji da postanem uploader še danes ugodil/zavrnil.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Lion29 ::
Jaz imam isti problem... po uspesni registraciji in prijaci mi prikazuje samo sporocilo s piko..pobrisal tudi piskotke (me je odjavilo) po ponovni prijavi je isto
btw, kaj mojblink je mrknu?
btw, kaj mojblink je mrknu?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Goran's Blog ::
Tudi v FFju mi isto naredi, ko se logiram
mojblink pa me vrze na torrent.si [:S]
mojblink pa me vrze na torrent.si [:S]
kdaj je pa mojblink spremenil podobo in presel na torrent.si?
Goran's Blog ::
Lol skoraj en mesec nazaj kaj nisi ažurniran nič? Mojblink.com je pred pol leta že mrknil ali pa več ;)
T-h-o-r ::
to maš ti nekaj narobe, lol
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Goran's Blog je izjavil:
Lol skoraj en mesec nazaj kaj nisi ažurniran nič? Mojblink.com je pred pol leta že mrknil ali pa več ;)
ne, ker v londonu nimam dostopa do partisa... mojblink sem pa uporabljal le kot redko alternativo...
zdaj ko sem doma, pa sem zelel spet malo uporabljat, pa nic ne dela...oz... mi prikazuje neko grdo stran
jebach ::
Partis dela bp.
Res pa je, da se ob povečanem prometu (zvečer in med vikendi) pojavi včasih Rajko-sistemska obremenitev.
Potrebno je samo enkrat ali nekajkrat osvežiti stran in deluje.
Če imate še kakšne druge težave na trackerju, mi pišite ZS.
Lp
Res pa je, da se ob povečanem prometu (zvečer in med vikendi) pojavi včasih Rajko-sistemska obremenitev.
Potrebno je samo enkrat ali nekajkrat osvežiti stran in deluje.
Če imate še kakšne druge težave na trackerju, mi pišite ZS.
Lp
iwashere ::
Točno da ni več mojblink-a, sploh nisem vedel :) Še dobro da sem se spomnil uporabniškega imena pa gesla, dela normalno na torrent.si :)
simnov ::
V čem je fora da ko prvič potegnem torrent z partisa tudi če ima ogromno sederjev se poveže z največ 17 sederji potem ko zbrišem torrent in še enkrat potegnem dol pa se poveže na več sederjev zakaj ravno 17.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 33140 (25825) | Mavrik |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 263546 (112749) | metalcamp1 |
» | Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 19042 (13117) | BorutK-73 |