Forum » Omrežja in internet » Level one brezžična mrežna kartica ne dela
Level one brezžična mrežna kartica ne dela

Fickolin ::
Še zadnja možnost, da mi nekdo pomaga je tale forum. Zakaj se gre. Imam brežični router ASUS, ki oddaja signal in ga prenosnik z integrirano mrežno kartico zelo lepo prepozna in normalno dela. Prav tako pa imam stacionarni računalnik v katerega sem vgradil level one mrežno brezžično kartico s 3 antenami, da bi kar najbolj delovalo. Kartico normalno inštaliram, vse poteka brez težav, glede na to, da je omrežje varovano, vnesem v program tudi vsa potrebna gesla, ki sem jih že prej nastavil na routerju. In ko dam na kartici možnost ACTIVATE, se ne dogaja popoonoma ničesar. Drugače imam win2000 in v menuju network connections se mi pokaže, da je ta kartica (level one) sicer prisotna, vendar je "cable unplugged". A moram mogoče v winsih naštimat kak program, ki bo dojel, da želim imeti wireless omrežje ali kaj?
No, če kdo ve kaj o tem bi bil več kot vesel, če lahko deli izkušnje z menoj.
Hvala že vnaprej.
No, če kdo ve kaj o tem bi bil več kot vesel, če lahko deli izkušnje z menoj.
Hvala že vnaprej.

amigo_no1 ::
Najprej poskusi brez enkripcije (ali pa samo z wep )
(kot primer ti lahko povem da pri win xp z sp2 wpa-psk 2 brez enega dodatnega Ms popravka ne dela)
mislim da je isto pri win 2000 (najbolje da uporabiš level one priloženo programsko opremo)
Ms wpa2 popravek če uporabljaš Wireless Zero Configuration
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=662BB74D-E7C1-48D6-95EE-1459234F4483&displaylang=en
//link
(kot primer ti lahko povem da pri win xp z sp2 wpa-psk 2 brez enega dodatnega Ms popravka ne dela)
mislim da je isto pri win 2000 (najbolje da uporabiš level one priloženo programsko opremo)
Ms wpa2 popravek če uporabljaš Wireless Zero Configuration
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=662BB74D-E7C1-48D6-95EE-1459234F4483&displaylang=en
//link
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jvolk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varovanje WIFI omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1371 (993) | bluefish |
» | zaklepanje ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 6647 (6198) | preem |
» | Problem pri namestitvi programovOddelek: Pomoč in nasveti | 985 (925) | burka |
» | Na Norveškem obvezna uporaba ODF za vladne dokumenteOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5861 (5861) | Poldi112 |
⊘ | win2k3 enterprise ed., key changeOddelek: Operacijski sistemi | 1251 (1217) | Ziga Dolhar |