Forum » Omrežja in internet » Problem z Brezžično
Problem z Brezžično

alen1 ::
Pozdravljeni!
Mam en problem in nevem kako ga rešit!
Na računalniku mam WIN xp dve navadne mržne + ena brezžična. V računalnik gre adsl notr v eno mrežno druga mrežna pa je povezana s še enim računalnikom(crossover kabel). Ta drugi računalnik prejema internet od prvega (ICS). Sedaj sem pa nabavil brezžično kartico katero sem vstavil v prvi računalnik nabavil sem pa tole Kartica
Zanima me kako bi to usposobil nikakor mi ne uspe prebral sem navodila in vse ampak ne gre!
Ima še kar veliko funkcij. Problem imam kako speljat internetno povezavo na to kartico in jo konfigurirat!??
Rabil bi pa za brezžično po hiši!
Mam en problem in nevem kako ga rešit!
Na računalniku mam WIN xp dve navadne mržne + ena brezžična. V računalnik gre adsl notr v eno mrežno druga mrežna pa je povezana s še enim računalnikom(crossover kabel). Ta drugi računalnik prejema internet od prvega (ICS). Sedaj sem pa nabavil brezžično kartico katero sem vstavil v prvi računalnik nabavil sem pa tole Kartica
Zanima me kako bi to usposobil nikakor mi ne uspe prebral sem navodila in vse ampak ne gre!
Ima še kar veliko funkcij. Problem imam kako speljat internetno povezavo na to kartico in jo konfigurirat!??
Rabil bi pa za brezžično po hiši!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7447 (5452) | jancus |
» | Wireless router vs. AP (Acces Point)Oddelek: Kaj kupiti | 2355 (2012) | Ballau |
» | povezava dveh racunalnikov v adsl mrezoOddelek: Omrežja in internet | 1322 (1282) | Gwanaroth |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3469 (2446) | malinavc |
» | brezžična mreža (ma ne že spet!)Oddelek: Strojna oprema | 2065 (1784) | ferdo |