Forum » Strojna oprema » dva računalnika, 1 printer ... lpt pretvornik?
dva računalnika, 1 printer ... lpt pretvornik?
damek1a ::
hi!
obstaja kakšen lpt pretvornik, ki bi omogočal tiskanje na enem printeru preko dveh računalnikov - rabim za lpt port. variante prek mreže ne morem izpeljati, ker je en računlanik (službeni) skonfiguriran za delo znotraj domene in ga ne morem spraviti v domače omrežje.
vem, da sem pred časom imel neki ročni pretvornik, ki mi je omogočal, da sem imel na 1 rač priklopljen printer, scanner in še kaj. Sedaj bi pa rabil nekaj obratnega temu. kake info?
lp
obstaja kakšen lpt pretvornik, ki bi omogočal tiskanje na enem printeru preko dveh računalnikov - rabim za lpt port. variante prek mreže ne morem izpeljati, ker je en računlanik (službeni) skonfiguriran za delo znotraj domene in ga ne morem spraviti v domače omrežje.
vem, da sem pred časom imel neki ročni pretvornik, ki mi je omogočal, da sem imel na 1 rač priklopljen printer, scanner in še kaj. Sedaj bi pa rabil nekaj obratnega temu. kake info?
lp
xxx
Highlag ::
Dobiš več vrst. Klasičnega z stikalom, ki ga moraš obrnit če hočeš zamenjat, ali pa avtomatskega, ki sam to dela. Poglej v kakšen Techtrade.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Emulator starega tiskalnika - sploh obstaja?Oddelek: Kaj kupiti | 3541 (1240) | styrian |
» | Povezava tipke -> PCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1227 (1031) | FX6300B |
» | LPT --> USBOddelek: Strojna oprema | 1224 (1130) | morphling1 |
» | LPT 2 USB pretvornikOddelek: Strojna oprema | 1424 (1328) | Lith |
» | Kje so COM porti?!?!?!Oddelek: Strojna oprema | 1092 (907) | SuperHik |