» »

mailing lista

mailing lista

gemini ::

A ve kdo za kakšno mailing listo (program za razpošiljat večje število mailov) ki bi bila dobra in brezplačna za dat na server. Sem malo iskal po spletu in jih je samo na hotscript ogromno, vendar ne najdem ene zadovoljive, če so dobre so licenčne, tiste zastonj pa niso za nikamor. Vsaj kolikor sem jih jaz videl. Imel sem priložnost delati enkrat z listo "1-2-all" ki mi je bila zelo všeč, lep dizajn in funkcionalna vendar pač ni zastonj.
Zdej pri vsej poplavi zastonj programske opreme ni vrag da ni tudi kakšne uporabne mailing liste kje. Ve kdo za kašno dobro?
  • spremenil: gemini ()

salesky ::

A ti bi to na svoj mail server dal?

Drugače je najbolš da si odpreš mailing listo recimo na http://groups.google.com/ in tam dodajaš uporabnike ki prejemajo to.

LP

gemini ::

Ja na server bi dal. Sem si malo pogledal tale googlegroups, pa mi niti približno ni všeč. Ima premalo opcij, pošilja en kup krame zraven, naslova nisem našel kje se ga skrije itd... Pa še veliko bolj bi mi ustrezalo da bi pač razpošiljalo z naslova naše spletne strani.

berta ::

mogoče mailman

gemini ::

Ja Berta, točno to stvar že imam na serverju (operater daje to zraven) in ravno po nekaj dneh mučenja s to zadevo sem postavil vprašanje tukaj, ker ga prav ne prebavljam več. Ima enih miljon funkcij ne vem čemu vse, samo tisto kar bi rad naštimal pa nikakor ne gre. Prava groza. Res da nisem neki IT ekspert, mogoče še daleč od tega, samo ta reč je pa res grozna. Rad bi neko uporabniku bolj prijazno zadevo, brez nekih moederatorjev in možnosti da nevemkdo vse nevemkomu objavlja, da pa ima možnost da skriješ naslov in listo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tehnična stran bitcoina

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
284396 (3325) kakob
»

Mailman in Gmail, Yahoo, Hotmail naslovi

Oddelek: Izdelava spletišč
121678 (1369) msjr
»

Mailing list - kako pošiljati da te ne blokirajo

Oddelek: Izdelava spletišč
131783 (1513) gregy
»

iščem mailing listo

Oddelek: Omrežja in internet
7980 (892) PcPostar
»

Mailing lista

Oddelek: Izdelava spletišč
51114 (983) rene

Več podobnih tem