Forum » Kaj kupiti » e6300 in box hladilnik
e6300 in box hladilnik
BozidarB ::
zivjo!
zanima me ce je zraven procesorja ki ga kupis v trgovini (e6300) hladilnik ali ga moram kupiti sam? ce je mi mal prosm povejte kaksna je kej kvaliteta tistega hladilniga in predvsem me zanima glasnost. procesorja ne mislim navijat.
pa se to kaksen hladilnik bi blo pa smiselno kupt (naj bo cim tisji in naj cena ne bo previsoka. kaksnega mocnega hladilnika nerabim saj ne mislim navijat).
zanima me ce je zraven procesorja ki ga kupis v trgovini (e6300) hladilnik ali ga moram kupiti sam? ce je mi mal prosm povejte kaksna je kej kvaliteta tistega hladilniga in predvsem me zanima glasnost. procesorja ne mislim navijat.
pa se to kaksen hladilnik bi blo pa smiselno kupt (naj bo cim tisji in naj cena ne bo previsoka. kaksnega mocnega hladilnika nerabim saj ne mislim navijat).
Tr0n ::
Intel cooler dobis zraven. Hladilnik je cisto ok za "lazje navijanje" do 1 GHz recimo, za kaj vec pa priporocam kak boljsi cooler. Je kr tih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik po komponentahOddelek: Kaj kupiti | 2641 (2188) | Gutjerez |
» | Kateri CPU Cooler? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11090 (8549) | zavajon |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje ATI grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2880 (1782) | nuclear |
» | Test: Zalman 700Cu-Led na 7800GTXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2648 (1631) | jackorsen88 |
» | Power color Ati radeon 9800 proOddelek: Navijanje | 956 (828) | LittleDevil |