Forum » Omrežja in internet » Problem downloada slik z nekaterih stranic
Problem downloada slik z nekaterih stranic
Metabond ::
Že dolga leta me muči sledeči problem: ne morem s pomočjo DownThemAll ali podobnih zadev avtomatsko downloadati slik ki se nahajajo npr. na imagevenue.com.
Namesto posamezne slike se naloži img.php.html dokument z vsebino "File not found". Poskusil sem tudi z download managerjem (Internet Download Manager) v katerem sem importiral datoteko z linki. Spet sem dobil podobno html obvestilo. Če posamezni link pastam v Location bar v FF se mi željena slika normalno odpre.
Linke sem dobil tako, da sem v FF z desnim gumbom miške kliknil na stranici z bližnicami, izbral View Page Info ter kliknil na zavihek Links.
Kot kaže imagevenue.com detektira če dostopa do njega browser ali download manager. Obstoja kakšna rešitev tega problema?
Namesto posamezne slike se naloži img.php.html dokument z vsebino "File not found". Poskusil sem tudi z download managerjem (Internet Download Manager) v katerem sem importiral datoteko z linki. Spet sem dobil podobno html obvestilo. Če posamezni link pastam v Location bar v FF se mi željena slika normalno odpre.
Linke sem dobil tako, da sem v FF z desnim gumbom miške kliknil na stranici z bližnicami, izbral View Page Info ter kliknil na zavihek Links.
Kot kaže imagevenue.com detektira če dostopa do njega browser ali download manager. Obstoja kakšna rešitev tega problema?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73064 (62229) | opeter |
» | Download managerOddelek: Programska oprema | 1259 (1178) | tomaz321 |
» | Firefox download oknoOddelek: Programska oprema | 1547 (1420) | pviran3 |
» | Firefox - spravljanje v redOddelek: Omrežja in internet | 2368 (1638) | Metabond |
» | Ker program uporabljate za srfat?Oddelek: Programska oprema | 1886 (1378) | pivmik |