Forum » Operacijski sistemi » FEDORA CORE 6 wine
FEDORA CORE 6 wine
pujsi ::
NAjprej me zanima, pozna kdo delujoč wine za ta operacijski sistem, sem pogledal na net vse pa nism nikjer zasledil za fedora 6 + zanima me kater msn je najbolsi za linuxe tko iz prakse. Hvala
416c6573a ::
Cudn, pa sploh ni tezko najdt instalacije. ce se pa drzis standardnega postopka "yum install wine" se pa kr sam pojav, nihceneveodkjeinkod.
tko k ma vsak rad drugacno fermo stumfov, cigaret, alkohola, ... ma tut vsak rad drugacn msn.
najbols da istaleras vse te linuxE k majo razlicne msnje gor, pa poglej kater se ti najbols dopade.
tko k ma vsak rad drugacno fermo stumfov, cigaret, alkohola, ... ma tut vsak rad drugacn msn.
najbols da istaleras vse te linuxE k majo razlicne msnje gor, pa poglej kater se ti najbols dopade.
Lastnorocno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naredimo RAP pesemOddelek: Loža | 2779 (2272) | z7uane |
» | Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8795 (7529) | ahac |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 2520 (2520) | frenk |
» | GnomeMeeting za WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2744 (2744) | windhunter |
» | "Lepa dekleta ljubijo barabe" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7260 (5393) | powldiy |