Forum » Operacijski sistemi » backup OS in namestitev na nov disk
backup OS in namestitev na nov disk
kingkong ::
ker menjujem disk na katerem imam dual boot (win x64 in vista) bi rad naredil sliko obeh sistemov in nato namestil na nov disk. stari je namreč začel malo preveč sumljivo škrtati pa še star je povrhu (okrog 5 let).
zanima me s katerim programom je najboljše narediti backup OS (obeh) in ali bi imel pri namestitivi na nov disk kakšne probleme.
hvala za odgovore!
zanima me s katerim programom je najboljše narediti backup OS (obeh) in ali bi imel pri namestitivi na nov disk kakšne probleme.
hvala za odgovore!
jan01 ::
Imaš 2 možnosti:
1. narediš sliko diska
2. "kloniraš" ta disk na novega(preostal prostor boš kasneje razparticiral....)
Sam sem za v tej situaciji(prehod iz 120GB na 320GB) uporabil Acronis.True.Image.Workstation.v9...
Narediš sliko celega diska(particije+mbr....)
1. narediš sliko diska
2. "kloniraš" ta disk na novega(preostal prostor boš kasneje razparticiral....)
Sam sem za v tej situaciji(prehod iz 120GB na 320GB) uporabil Acronis.True.Image.Workstation.v9...
Narediš sliko celega diska(particije+mbr....)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17300 (10792) | opeter |
» | Kako OS premestiti na drug disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 929 (826) | Zorro |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2910 (1966) | izi12 |
» | Obstoječi sistem na nov računalnik - izkušnje?Oddelek: Operacijski sistemi | 1063 (968) | Webmojster |
» | Prenos sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1366 (1225) | bozicek |