» »

OS za namen pretvorbe računalnika v DivX player?

OS za namen pretvorbe računalnika v DivX player?

R@C@ ::

Zanima me če obstaja kakšen enostaven operacijski sistem, ki bi na najhitrejši in najlažji način računalnik spremenil v večpredstavnostno središče? Sicer vem da z windowsi laufa normalno in vse, samo me zanima če je že kdo izumil kaj s hitrim nalagalnim časom ali kaj podobnega?

M-XXXX ::

Sam imam zato enga Celerona D pa na brezžično mrežo prklopljeno pa na 102 cm LCD TV povezano z OS Win. XP pa je čisto dobro

darkolord ::

Koliko pa je zate dovolj hiter boot? Win (Media Center je prav za to) lahko spraviš na kakih 15 sekund... Če pa mašino dajaš v standby je pa le par sekund..

Zgodovina sprememb…

jan01 ::

Zorro ::

Jaz ti tudi predlagam Geexbox, ki ga niti ni treba inštalirati, ker lahko deluje kar s CD-ja, ki se ga vstavi ob zagonu računalnika. Z ISO generatorjem pa si lahko narediš celo lastno verzijo (nastavitve, jezik...). Na žalost ni slovenskega jezika, je pa npr. srbski, za tiste, ki jim tuji jeziki delajo preglavice ;).

...huh hvala tale Geexbox se mi zdi hudo zanimiv, si bom mal prebrav. Všeč mi je podpora dalincu za pinnacle.

Zanima me še še če kdo uporablja tale geexbox. Je možno v Geexboxu videti mrežni disk kjer so shranjeni divx filmi preko wireless-a? Mrežni disk se nahaja na računalniku z WinXP.

kriko1 ::

1. bi moral usposobit wireless na geexboxu, nato pa sharing izvajaš prek smb, samo vprašanje če geexbox podpira wireless in brskanje po oddaljenih mapah prek njihovega vmesnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Multimedia "OS" podobno kot XBMC ali geexbox

Oddelek: Operacijski sistemi
61256 (1104) errhec
»

Divx + 333MHz

Oddelek: Pomoč in nasveti
181236 (1016) blazko1
»