Forum » Pomoč in nasveti » E-mail problem
E-mail problem
blak ::
Živjo!
Imam en čuden problem. Nikako se ne morem povezati z ponudnikom E-mail storitev. Svoj Email imam na yahoo-ju. Po nekaj neospelih poizkusih sem poskusi še druge ponudnike (AOL,G-mail,...)in ni bilo uspeha. nato sem izklopi Firewall in anti virus softwear(oba Kaspersky)in nič ni pomagalo. Poizkusim še z IE (drugače imam Firefox 2.0) in še vedno nič ne pomaga.
Prosim za kakršen koli nasvet !
Imam en čuden problem. Nikako se ne morem povezati z ponudnikom E-mail storitev. Svoj Email imam na yahoo-ju. Po nekaj neospelih poizkusih sem poskusi še druge ponudnike (AOL,G-mail,...)in ni bilo uspeha. nato sem izklopi Firewall in anti virus softwear(oba Kaspersky)in nič ni pomagalo. Poizkusim še z IE (drugače imam Firefox 2.0) in še vedno nič ne pomaga.
Prosim za kakršen koli nasvet !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa gmailuOddelek: Omrežja in internet | 10067 (8429) | c3p0 |
» | E-pošta in drugo gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3649 (3228) | Jerry000 |
» | Kako do 100% uptima web strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1423 (979) | SebyDiamant |
» | A se da dokazat spremembo email vsebineOddelek: Omrežja in internet | 1796 (1185) | Tilen |
» | Pošiljanje E-mail-a skupiniOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1371) | Jan987 |