Forum » Sedem umetnosti » Trenutno poslušam
Trenutno poslušam
Temo vidijo: vsi
Buggy ::
AI nas je nadmudrio na vseh podrocjih, Ni nas pa na custvenem nivoju, izkusnjah in s tem povezanih medcloveskih relacijah. Nostalgija in pripadnost so se zmeraj nekaj izven AI algoritma. Naj bo to dobro (za trenutek) ali pac. Obrnil sem se eno leto, kar je nepomembno v smislu mojega pocutja in eksistence, zgolj neka statistika za nekoga...
Priznam, sem hedonist, uzivam zivljenje, ki mi je bilo dano in se tega niti ne sramujem.
tale poster "perfect day" sabo nosim iz naj3emniske sobe, do, 33m2 garsonjere do mojega session rooma. Perfect day.
Priznam, sem hedonist, uzivam zivljenje, ki mi je bilo dano in se tega niti ne sramujem.
tale poster "perfect day" sabo nosim iz naj3emniske sobe, do, 33m2 garsonjere do mojega session rooma. Perfect day.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Ijus ::
@Samael:
za to, da so lahko vsi mojstri, ko s tujim k****m po koprivi mlatijo.
najprej totalna degradacija osebnosti in dekadenca na kubik... po tem pa prerojstvo teh debilov v mojstre; med tem ko so pravi mojstri vladali in delali foušijo med ljudi.
sej se eno z drugim poklapa.
ps/edit: tudi jaz se posložujem AI-ja za izdelavo slik med tem ko glasbo pa delam totalno na roke by my self.
za to, da so lahko vsi mojstri, ko s tujim k****m po koprivi mlatijo.
najprej totalna degradacija osebnosti in dekadenca na kubik... po tem pa prerojstvo teh debilov v mojstre; med tem ko so pravi mojstri vladali in delali foušijo med ljudi.
sej se eno z drugim poklapa.
ps/edit: tudi jaz se posložujem AI-ja za izdelavo slik med tem ko glasbo pa delam totalno na roke by my self.
soundcloud.com/rising-night-wave ... moja elektronska glasba
deviantart.com/ijus-666 ... moje AI generirane slike
marjan-kaj-delas.blogspot.com ... zgodbice o Marjanu, ki ne ve kaj dela
deviantart.com/ijus-666 ... moje AI generirane slike
marjan-kaj-delas.blogspot.com ... zgodbice o Marjanu, ki ne ve kaj dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ijus ()