Forum » Omrežja in internet » Restarti PCja zaradi torrentov
Restarti PCja zaradi torrentov
Andrejpan ::
Pozdravljeni!
Verjetno vsebina te teme že bila, vendar pod iskanjem nisem našel nič primernega, celotne teme o torrenti pa tudi ne bom bral(ubijajoče).
Torej težava, ki jo imam je sledeča, moj Pc deluje po cele tedne na ON, nobenih restartov ali kaj podobnega, skratka fajn. Ko pa zaženem torrent pa se Pc restarta po pol ure delovanja. Sprobal sem utorrent in azureus, vendar je pri obeh enako. Nato sem izključil avtomatsko restartanje Pcja in po pol ure mi vrže bluesceren, da so težave z novo softrsko ali hadvrsko opremo, sledi ročni restart. Sistem redno vzdržujem in res nimam pretiranih težav, razen te. Kakašna ideja?
Lp Andrej
Verjetno vsebina te teme že bila, vendar pod iskanjem nisem našel nič primernega, celotne teme o torrenti pa tudi ne bom bral(ubijajoče).
Torej težava, ki jo imam je sledeča, moj Pc deluje po cele tedne na ON, nobenih restartov ali kaj podobnega, skratka fajn. Ko pa zaženem torrent pa se Pc restarta po pol ure delovanja. Sprobal sem utorrent in azureus, vendar je pri obeh enako. Nato sem izključil avtomatsko restartanje Pcja in po pol ure mi vrže bluesceren, da so težave z novo softrsko ali hadvrsko opremo, sledi ročni restart. Sistem redno vzdržujem in res nimam pretiranih težav, razen te. Kakašna ideja?
Lp Andrej
- zaklenil: jurre ()
bluefish ::
slikaj tisti bluescreen ali pa napiši točno kaj ti napiše. Sicer pa bi lahko to vprašanje zastvail tukaj.
jurre ::
kot je ze rekel blueFish spada vprasanje v tisto temo, tako da kar nadaljuj tam, tole pa zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent in Netgear WGT624Oddelek: Omrežja in internet | 1236 (1236) | 3nity |
» | Kako se imenuje program da vides koliko pinga imasOddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1211) | bart |
⊘ | TORRENT!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (992) | bastadu |
⊘ | TorrentStorm problemOddelek: Omrežja in internet | 944 (818) | CaqKa |
» | downlodanje filmouOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (1106) | Hair |