Forum » Kaj kupiti » Iščem baterijo za brezžični telefon
Iščem baterijo za brezžični telefon
Ashrack ::
Bivša baterija mi je šla po gobe. In sedaj rabim kupiti novo, ampak ne vem kje bi se jih dalo kupiti.
Zraven prilagam sliko baterije in telefona:
Če kdo ve kje prodajajo take baterija naj mi prosim pove.
Hvala!
Zraven prilagam sliko baterije in telefona:
Če kdo ve kje prodajajo take baterija naj mi prosim pove.
Hvala!
....
kikicar ::
Če si že ravno vgret za nakupe, ti priporočam še en malo bolj primeren digitalni fotoaparat
ne rabim fotoaparati! Mi moj mobilec s fotoaparat sluzi za nujne posle, pa ceprau v zelo slabi kvaliteti ;)
....
Kaj noben ne ve kje bi se dalo kupiti to baterijo? Saj res ne bi rad kupoval novega brezžičnega fona samo zaradi baterije.
....
Na bateriji katerA ni original saj je bila ze menjana 3leta nazaj pise sledece:
GP - NiCd Battery Pack
FOR - PANASONIC KX-T9500/KXT9509
Na fonu pa pise sledece:
Panasonic KX-A78G
GP - NiCd Battery Pack
FOR - PANASONIC KX-T9500/KXT9509
Na fonu pa pise sledece:
Panasonic KX-A78G
....
roscha ::
Fajn. Zdej pa s temi podatki šibaj v BTC in poišči firmo Aroba, ki je zastopnik za Panasonic stuff.
Hvala bom!
Kaj pa moznost dobiti baterijo od "tretjih" proizvajalcev saj so veliko cenejse kot pa originalne!
Kaj pa moznost dobiti baterijo od "tretjih" proizvajalcev saj so veliko cenejse kot pa originalne!
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | postavitev DNS serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1445 (1122) | Ashrack |
» | SiLOLovi DNS strežnikiOddelek: Omrežja in internet | 2463 (1926) | SergioGuru |
» | HP DeskJet 840c ->ne printa pravilno barvOddelek: Strojna oprema | 4043 (3852) | Azrael |
» | Ali obstaja posebni SDRAM za strežnike?Oddelek: Strojna oprema | 953 (897) | Ashrack |
» | Novopecenec ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2281 (1597) | BaRtMaN |