Forum » Programska oprema » WinRAR
WinRAR
JOKER ::
Lepo bi prosil, če mi lahko kdo razloži, kako v WinRARu naredim iz recimo ene datoteke, ki je velika 1G, da naredim 4x rar datoteke po 250Mb ? Kje, kako to nardim, da mi naredi 4 fajle, ki jih potem razpakiraš in jih avtomatsko združi ... Hvala vnaprej. LP
R33D3M33R ::
Ko izbereš Add to archive se ti pod general pokaže možnost: "split to volumes, bytes". Če želiš zadevo razdeliti na 4 arhive, vpišeš 4. Če pa želiš 250MB pa vpišeš 250*1024*1024 oz. 262.144.000
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
JOKER ::
Hja, zadevo sem zdaj našel, kje se to naredi, ampak .....
Poigral sem se z datoteko oz. mapo, ki je velika 22MB zato, da ne traja tako dolgo ...
Vpisal sem spodaj številko 2, da mi iz te mape naredi 2 RAR fajla, ampak kaj se je zgodilo ?
Naredil mi je nekaj čez 26.000 rar fajlov ! Hmmm .... kaj delam narobe ?
Hvala !
Poigral sem se z datoteko oz. mapo, ki je velika 22MB zato, da ne traja tako dolgo ...
Vpisal sem spodaj številko 2, da mi iz te mape naredi 2 RAR fajla, ampak kaj se je zgodilo ?
Naredil mi je nekaj čez 26.000 rar fajlov ! Hmmm .... kaj delam narobe ?
Hvala !
@jeje:
na ta način, da vpišem recimo 17M, pa mi je sedaj uspelo in naredi lepo dve datoteki.
Hvala vam za informacije ...
na ta način, da vpišem recimo 17M, pa mi je sedaj uspelo in naredi lepo dve datoteki.
Hvala vam za informacije ...
Aja točno, vpisati moraš velikost ja. Sem že pred časom delal s to zadevo pa se ne spomnim več točno.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje shraniti 817MB datoteko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5049 (3691) | CaqKa |
» | Google Docs omogoča shranjevanje poljubnih datotekOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3898 (3183) | smihael |
» | zakaj je treba rarati filme in ne more biti normalno kot je pri BRIP ali DRSI ali kakOddelek: Loža | 2784 (2268) | gruntfürmich |
» | Hotmail bo ponudil 2 GB prostora?!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3872 (3872) | BigWhale |
» | 4gb velik backup> cd???????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (1002) | Blisk |