Forum » Operacijski sistemi » [Gentoo] Xorg & fonts
[Gentoo] Xorg & fonts

Trubadur ::
Hoj.
A bi lahko kakšen uporabnik Gentooja nalimal sem confige za fonte s katerimi bi se približal idealnosti (podobno kot v Win. -> firefox)?
Šel sem po how to-ju na Gentoo-wiki pa sem dobil skropucalo. Imam pa LCD monitor.
LP
A bi lahko kakšen uporabnik Gentooja nalimal sem confige za fonte s katerimi bi se približal idealnosti (podobno kot v Win. -> firefox)?
Šel sem po how to-ju na Gentoo-wiki pa sem dobil skropucalo. Imam pa LCD monitor.
LP
Berite Thomasa!

BlaY0 ::
Kateri desktop manager uporabljaš? Gnome te reči rešuje on the fly z gnome-settings-managerjem, KDE ti pa lokalne nastavitve zmeče v .fonts.conf. Poglej si še /etc/fonts/fonts.conf... tu notri imaš naštete vse poti od koder ti jemlje fonte, vse substitucije in aliase, družine fontov, preference fontov in podobno. V bistvu si lahko zadevo res skonfiguriraš v nulo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uradno izšel Ubuntu 5.10 - Breezy Badger (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8063 (6400) | 64202 |
» | problem prijavljanja v accountOddelek: Operacijski sistemi | 1562 (1420) | ql000 |
» | Firefox (Linux) - fontiOddelek: Operacijski sistemi | 1321 (1173) | gpg |
» | Wine - Linux suse 9.1Oddelek: Programska oprema | 1624 (1496) | CCfly |
» | Kirurški poseg v XOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2524 (2524) | borchi |