Forum » Operacijski sistemi » Kater Linux ruter
Kater Linux ruter
Mr.Ecko ::
Kater linux ruter naj namestim? Zaenkrat sem sprobal clarkconnect in coyotelinux.
Pač dopadeta se mi ker imata web interface, edino kar me moti je dokaj velika strojna zahtevnost 1 in omejenost (floppy) drugega.Kaj predlagate?
Pač dopadeta se mi ker imata web interface, edino kar me moti je dokaj velika strojna zahtevnost 1 in omejenost (floppy) drugega.Kaj predlagate?
OmegaBlue ::
IPCop mogoče?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Nsf ::
Debian meni dobro služi za ruter.Ne namestiš gui pa imas majhno strojno zahtevnost ki dela na vecini starih pc-jev.
K0K0 ::
Ipcop je vredu. Edino kar me moti je glasnost mojega diska.
Mogoče bi se splačalo sprobat M0n0wall.
Če se ne motim potrebuje disk samo ob zagon. Potem pa dela z rama, tko da ga lahko v biosu nastaviš da se disk samodejno ugasne po pol ure in imaš tišino.
Mogoče bi se splačalo sprobat M0n0wall.
Če se ne motim potrebuje disk samo ob zagon. Potem pa dela z rama, tko da ga lahko v biosu nastaviš da se disk samodejno ugasne po pol ure in imaš tišino.
steev ::
Kaj se da samba dat na ta ipcop? Pa sen nekaj, ali ima ta ipcop moznost prenosa multicast-a (iptv, t-2)?
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira routerja za majhno podjetjeOddelek: Omrežja in internet | 3242 (2269) | bastadu |
» | Hardwerski firewall za pci slotOddelek: Strojna oprema | 1189 (896) | skico |
» | *nix routerji-firewalli, vaše izkušnje z njimiOddelek: Informacijska varnost | 1598 (1250) | ethelred |
» | m0n0wallOddelek: Operacijski sistemi | 2443 (1699) | shock |
» | linux distribucija firewall/routerOddelek: Omrežja in internet | 1338 (1149) | Poldi112 |