» »

Slušalke - katere?

Slušalke - katere?

[TheRealOne] ::

No, zej malo gledam pa internetu za slušalke, prek spletnih trgovin, pa sm najdu par modelov k so ugodni in zgledajo še dokaj vredu. Ampak je problem ker ne vem točno kaj moram gledat, kako naj vem kere so dobre slušalke, kere ne, mi mogoče lahko kdo še to pove? No, v glavnem, tukaj mam par možnih kandidatov, bi rad slišal če ma kdo mogoče te slušalke pa če mi lahko pove če so za kej, te komentarje k sm bral se mi zdijo vredu, pa če ima mogoče kakšen boljši predlog, tam pod 5k SIT al pa malo več, res mal.

Gembrid AP-830
Teac HP-2
Sony MDR-301LP

Pa dva Canyona na Jae.si

Mikata me prva dva, tist sony mi mal čudno zgleda, pa ta dva Canyona se tud ne zdita slaba, ampak ni komentarjev ki bi mi lahko mogoče kej več povedal.
Mah ja

MarkV ::

Kakorkoli že, vzemi zaprte slušake! Jaz drugih niti povoham ne. Zvok je meni osebno boljši (nekateri se ne bodo strinjali in bodo rekli da so polzaprte boljše). V tem rangu, ki ga gledaš ti priporočam tele. Jih imam tudi sam in za to ceno težko dobiš kaj boljšega. Imajo zelo zelo dolg kabel (3.5m!), so zelo lahke in še kar udobne. Zvok je za to ceno super, samo basi so bolj švoh, ampak za tako ceno ne boš dobil boljših. Za zvrsti glasbe, ki jih jaz poslušam pa basov niti ne rabim.

Če slušalke uporabljaš občasno (tako kot jaz) se ozri za temi, če jih pa misliš uporabljati vsak dan (ali pa celo po več ur na dan) potem našparaj vsaj 40k in si kupi spodobne slušalke!

Pouh ::

Takole: gembrida ne jemlji..(mi ze pogled izgledajo slabe)
pri canyonu se ti bo tisto za bas hmalu unicilo, tako da...
moj brat je nabavu tiste od teaca in za ta denar so vredu...(sicer jih ne moremo primerjat z enimi slusalkami za 10k: udobnost in zvok...)
Po moje so najbolsa izbira tiste, ki ti jih je predlagal MarkV. Zgledajo vredu, pa se spodobno firmo dobis..

MarkV ::

Naj opozorim da tele sony mdr100 niso tako lepe kot na sliki. Plastika ni tako spulirana in je zelo groba. Na hitro bi človek rekel da je nizkokvalitetna, vendar ni res! Slušalke so zelo trpežne in kvalitetne, vendar so pa tudi kar robustne (kot Golf 2 pri avtomobilih:D). Sicer pa to ne moti pri udobnosti.

Fatboyslim ::

Če kje najdeš vzemi sennheiser hd201, svetlobna leta boljše sluušalke kot zgoraj omenjene, v Bigbangu so pa pred kratkim imeli akcijo - stale so 5k (prej 9) Poglej če jih imajo še kaj

Sam sem jih imel doma nekaj dni in so za domačo rabi primerljive z slušalkami za katere sem dal skoraj 50k (hd25) Pa izredno udobne so ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slušalke za mp3 player

Oddelek: Kaj kupiti
215905 (4969) zuz3k
»

Kateri Mp3 player???

Oddelek: Kaj kupiti
223962 (3003) zuzek
»

Mnenje o tej konfriguraciji AMD64-6600gt

Oddelek: Kaj kupiti
242511 (2144) Depatres
»

Slušalke Sony MDR-EX51LP vs. MDR-EX71SL/B

Oddelek: Kaj kupiti
51565 (1471) krneki
»

hlajenje ohišja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
281463 (1268) Jan987

Več podobnih tem