» »

Kar nekaj težav na kupu

Kar nekaj težav na kupu

kozjakovec ::

V zadnjem času se mi je nabralo kar nekaj težav ,sicer niso iz istega koša pa vendarle.Najprej težava s Thunderbirdom,namreč ko sem hotel poslati sporočilo je na vsak nači hotel imeti geslo smtp(kar mi prej pri pošiljanju ni zahteval).Vstavil sem vsa gesla ,ki sem jih dobil od ponudnika(Sinfonika),vendar se stvar ni nič premaknila.Ko sem nato poskusil z OE(Outlook Ekspres) pa sem sporočilo normalno poslal.
Po zadnjem sesutju XP-ev(verjetno zaradi virusa,ker ko smo prišli z dopusta sem najprej potegnil pošto,šele nato pa posodobil antivirusni program),mi namreč na njem mankajo določene funkcije oz.dejanja ne delajo.Npr. v sistemskih orodjih ni scandiska,zanimivo pa je ,da Defrag obstaja.Potem na noben način ne morem priti do lastnosti mape,(niti preko ukaza ali pa desne miškine tipke.Pa tudi desna miškina tipka je skoraj povsem mrtva.Naj še to povem ,da sem XP-eje inštaliral z istega CD-eja ,prav tako SP-2.

Kaj res nnima noben kakšne ideje?

;-) ::

Ko je tok težav naenkrat...format pride v poštev:D

Al tega pa se bojim.

BladE_ ::

Nc bat format je opravilo k ga je treba redno izvajat!
Akcija - Reakcija

No verjetno ste že opazil,nisem računalničar,torej kaj to pomeni.

To pomeni da vstaviš cd od windosow in na novo zaženeš računalnik. Nato uporabiš mal znanja od inštalacije igric in mal improviziraš po modrem ekranu...nič takega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

BladE_ ::

Sm na hitr neki poguglu zate! Klik!
Akcija - Reakcija

A ima kdo v slovenščini?

Ja daj mi tvoj naslov pa ti radevolje prevedem pa lastnoročno spišem, zraven ti pa pošlej milko z lešniki.

A veš lešnikov ne maram,z rozinami pa ni problema.

opeter ::

niti preko ukaza ali pa desne miškine tipke.Pa tudi desna miškina tipka je skoraj povsem mrtva

Zamenjaj miško :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Desna miškina tipka je mrtvanpr. na omizju,v drevesnem pogledu v raziskovalcu,dela pa npr v bljžnjicah.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Opravilna vrstica

Oddelek: Pomoč in nasveti
267962 (7286) JOKER
»

Start menu ne shranjuje pogosto uproabljanih programov?

6868 (796) Klemenn
»

[Windows XP] Kako preko IR poslati datoteko na telefon?

Oddelek: Mobilne tehnologije
81746 (1645) Jst
»

Kako prenesti besedilo iz CMD v Word

5775 (738) veteran
»

World Cup Slalom z jokerjevega CDja

Oddelek: Igre
6962 (733) borinho

Več podobnih tem