Forum » Programiranje » prosim promagajte
prosim promagajte
Windi ::
Mi lahko kdo pomaga z domačo nalogo, ker nimam pojma kaj moram naredit
Tukaj je še naloga:
Napišite program, ki iz podane vhodne tekstovne datoteke izloči vse besede, ki vsebujejo vpisani podniz. Spremenjeno besedilo naj zapiše v izbrano izhodno datoteko. Na zaslon naj izpiše število izločenih besed.
Napisati moram program v C++ in še vhod, izhod in algoritem te naloge.
Zelo bi bil hvaležen, če mi kdo pomaga!!!
Tukaj je še naloga:
Napišite program, ki iz podane vhodne tekstovne datoteke izloči vse besede, ki vsebujejo vpisani podniz. Spremenjeno besedilo naj zapiše v izbrano izhodno datoteko. Na zaslon naj izpiše število izločenih besed.
Napisati moram program v C++ in še vhod, izhod in algoritem te naloge.
Zelo bi bil hvaležen, če mi kdo pomaga!!!
teac ::
Ja...ti rabiš eno vhodno datoteko (npr. vhod.txt), v kateri je pač vpisano neko besedilo. Potem pa more uporabnik vpisat besedo, in če ta beseda v tisti vhodni datoteki (vhod.txt) obstaja, jo naj program prepiše v izhodno datoteko (npr. izhod.txt). Potem pa še samo vsebino izhodne datoteke prepišeš na zaslon.
Vse kar rabiš je par funkcija za delo z datotekami (ifstream, ofstream...). Sicer pa tako verjetno poznaš ta naslov, tako da nebi smelo bit večjega problema, pa še rešene naloge imaš gori!
Vse kar rabiš je par funkcija za delo z datotekami (ifstream, ofstream...). Sicer pa tako verjetno poznaš ta naslov, tako da nebi smelo bit večjega problema, pa še rešene naloge imaš gori!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] Izpis različnih besed, frekvenca besed in črkOddelek: Programiranje | 1825 (1715) | gendale |
» | C++ datotekeOddelek: Programiranje | 936 (763) | technolog |
» | programiranje COddelek: Programiranje | 2440 (2302) | bozjak |
» | [C++][Naloga] Tekstovne datoteke, realna številaOddelek: Programiranje | 4057 (3673) | Gundolf |
» | [NALOGA][NASM] problem pri povezovanju s C-jevskimi funkcijamiOddelek: Programiranje | 1387 (1245) | c00L3r |