Forum » Kaj kupiti » Ohišje za HT PC
Ohišje za HT PC
s51as ::
Pozdravljeni,
rad bi si sestavil HT PC, našel sem eno na pogled lepo ohišje, ki bi pasalo v dnevno sobo, vendar ga ne poznam in me zanima če ga kdo ima in bi lahko povedal ali je glasno in kvalitetno. Skrbi me predvsem napajalnik, ki ga verjetno hladi kak 40 mm ventilator, ti pa ponavadi niso znani po svoji tihosti.
Gre se za tole ohišje Foxconn DH-848
kar se tiče komponent nameravam kupiti naslednje:
Osnovna plošča ASUS M2NPV-VM
Procesor AMD Athlon 64 3200+
512 Mb RAMa
Seagate 320 Gb trdi disk
NEC DVD-RW
Logitech tipkovnica, miš in remote control S510 "Media Remote"
Monitorja zaenkrat ne mislim kupiti, računalnik mislim preko TV-out priklopiti direktno na S-video ali na SCART vhod TV-ja, kasneje bom po potrebi kupil še LCD monitor.
TV-tunerja tudi zaenkrat še ne mislim dajati notri, bom pa ga dodal kasneje če se bo pojavila potreba po snemanju oddaj. Zaenkrat imam samo strešno anteno, ki lovi (precej slabo) 5 programov, tako ni teško sproti pogledati kar se pač gleda!
Za zvok bom uporabil AUX vhod philipsovega spolpa MCD 708, ki ga tudi drugače uporabljam za gledanje filmov, tako da zvočnikov ne bom kupoval.
Če ima kdo še kak predlog ali pa če sem na kaj pozabil, me prosim opomnite!
Lep pozdrav,
rad bi si sestavil HT PC, našel sem eno na pogled lepo ohišje, ki bi pasalo v dnevno sobo, vendar ga ne poznam in me zanima če ga kdo ima in bi lahko povedal ali je glasno in kvalitetno. Skrbi me predvsem napajalnik, ki ga verjetno hladi kak 40 mm ventilator, ti pa ponavadi niso znani po svoji tihosti.
Gre se za tole ohišje Foxconn DH-848
kar se tiče komponent nameravam kupiti naslednje:
Osnovna plošča ASUS M2NPV-VM
Procesor AMD Athlon 64 3200+
512 Mb RAMa
Seagate 320 Gb trdi disk
NEC DVD-RW
Logitech tipkovnica, miš in remote control S510 "Media Remote"
Monitorja zaenkrat ne mislim kupiti, računalnik mislim preko TV-out priklopiti direktno na S-video ali na SCART vhod TV-ja, kasneje bom po potrebi kupil še LCD monitor.
TV-tunerja tudi zaenkrat še ne mislim dajati notri, bom pa ga dodal kasneje če se bo pojavila potreba po snemanju oddaj. Zaenkrat imam samo strešno anteno, ki lovi (precej slabo) 5 programov, tako ni teško sproti pogledati kar se pač gleda!
Za zvok bom uporabil AUX vhod philipsovega spolpa MCD 708, ki ga tudi drugače uporabljam za gledanje filmov, tako da zvočnikov ne bom kupoval.
Če ima kdo še kak predlog ali pa če sem na kaj pozabil, me prosim opomnite!
Lep pozdrav,
It's just me myself and I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Low-budget PCOddelek: Kaj kupiti | 2053 (1815) | mtosev |
» | Računalnik do 550 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5710 (4472) | mera |
» | Nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1843 (1593) | x45 |
» | Kupujem proc + plato (AMD X2)Oddelek: Kaj kupiti | 1484 (1181) | CCfly |
» | Računalnik v študijske namene (arhitektura)Oddelek: Kaj kupiti | 1783 (1321) | mauseeek |