Forum » Pomoč in nasveti » moder ekran smrti
moder ekran smrti

YdoIPonU ::
Imam grdo težavo.
Po neumnosti sem potegnil kable iz DVD-RWja, med tem, ko je bil računalnik prižgan. Kmalu za tem mi je začelo javljati napako oz. "blue screen", češ da je prišlo do napake in da moram ugasnati komp. Če se mi to ponovi, pa kao moram disablati ali uninstallirati zadnje driverje ali strojno opremo, ki sem jih (jo) dal gor. Če to ne gre, naj pa disablam v bios memoryju caching or shadowing. Pisalo je tudi, da naj updatam driverje itd. V glavnem nekaj je problem in ne vem kaj.
To se mi zdaj redno dogaja. Probal sem tudi brez DVD-RWja, z njim, s formatom računalnika, a brez uspeha. Vsake toliko se mi pojavi blue screen s to napako.
Kaj mislite, kaj bi lahko bilo in ali je šla plata? A lahko s kakšnim programom vsaj preverim, kaj bi lahko šlo pri moji strojni opremi.
Za odgovore se Vam močno zahvaljujem.
Po neumnosti sem potegnil kable iz DVD-RWja, med tem, ko je bil računalnik prižgan. Kmalu za tem mi je začelo javljati napako oz. "blue screen", češ da je prišlo do napake in da moram ugasnati komp. Če se mi to ponovi, pa kao moram disablati ali uninstallirati zadnje driverje ali strojno opremo, ki sem jih (jo) dal gor. Če to ne gre, naj pa disablam v bios memoryju caching or shadowing. Pisalo je tudi, da naj updatam driverje itd. V glavnem nekaj je problem in ne vem kaj.
To se mi zdaj redno dogaja. Probal sem tudi brez DVD-RWja, z njim, s formatom računalnika, a brez uspeha. Vsake toliko se mi pojavi blue screen s to napako.
Kaj mislite, kaj bi lahko bilo in ali je šla plata? A lahko s kakšnim programom vsaj preverim, kaj bi lahko šlo pri moji strojni opremi.
Za odgovore se Vam močno zahvaljujem.
- spremenil: YdoIPonU ()

ZLOky ::
Hirens BootCD si nabavi. Malo poGooglaj o temu. Na tem CDju imaš veliko uporabnih programov za diagnosticiranje svega i svašta v računalu.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Jonny boy! ::
Na tvojem mestu bi za vsak slučaj še enkrat update-aj bios, mogoče se je kaj pomešalo.
Poleg tega pa tudi še enkrat update-ov firmeare od DVD-ja. ?
Poleg tega pa tudi še enkrat update-ov firmeare od DVD-ja. ?
"Coniunctis viribus"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6638 (6243) | solatko |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3162 (2897) | Tea Time |
» | nero 6Oddelek: Programska oprema | 1681 (1176) | neonX |
» | DVD pekačOddelek: Kaj kupiti | 2123 (1564) | Caligula |
» | Win XP --> nenadni restartiOddelek: Operacijski sistemi | 1890 (1326) | CaqKa |