Forum » Programska oprema » kako spraviti comp. v red?
kako spraviti comp. v red?
irokez ::
LP!
Osem mesecev sem bil brez interneta in pred kratkim sem ga spet dobil, vendar se mi je v tem casu iztekel rok Nortona Internet Security, obnoviti ga pa ne morem kr je pac piratski. No in seveda kr ni delal kot bi moral sm takoj "fasu" viruse, racunalnik mi je sam začel nalagati neke software (zascitne programe) in sedaj imam celo zmedo. Skos mi v desnem spodnem okencu utripa nekakšen krizec in mi govori da mam "infected" comp. pol zraven je pa se en rumen klicaj, ki mi pa govori "spyware detected". Kaj naj sedaj naredim da se resim teh utripajocih mezikov
Za odgovore se ze vnaprej zahvaljujem!
Osem mesecev sem bil brez interneta in pred kratkim sem ga spet dobil, vendar se mi je v tem casu iztekel rok Nortona Internet Security, obnoviti ga pa ne morem kr je pac piratski. No in seveda kr ni delal kot bi moral sm takoj "fasu" viruse, racunalnik mi je sam začel nalagati neke software (zascitne programe) in sedaj imam celo zmedo. Skos mi v desnem spodnem okencu utripa nekakšen krizec in mi govori da mam "infected" comp. pol zraven je pa se en rumen klicaj, ki mi pa govori "spyware detected". Kaj naj sedaj naredim da se resim teh utripajocih mezikov
Za odgovore se ze vnaprej zahvaljujem!
troy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dolgo čakanje pri startu Windowsov, ko se že logiramOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1133) | simon1980 |
» | Panda online scaner ne dela več?Oddelek: Omrežja in internet | 1117 (1066) | iro |
» | kir usrano hekersk virus??Oddelek: Pomoč in nasveti | 958 (792) | nuclear |
» | tezave z virusomOddelek: Pomoč in nasveti | 1522 (1371) | royal |
» | Skeniranje portovOddelek: Programska oprema | 1212 (1015) | Djuro |