Forum » Izdelava spletišč » mysql problem
mysql problem
Assault ::
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') GROUP BY game_id' at line 2
SELECT SUM(score_set) AS nbset, game_id FROM nuke_bbscores WHERE game_id IN () GROUP BY game_id
Line : 354
File : arcade_elmt.php
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') GROUP BY game_id' at line 2
SELECT SUM(score_set) AS nbset, game_id FROM nuke_bbscores WHERE game_id IN () GROUP BY game_id
Line : 354
File : arcade_elmt.php
www.platzzz.com
fx ::
Koda index.php
Koda prva.php
Koda vnos.php
Koda izpis.php
Problem je sledeči da mi noče izpisat vsebine tabele ali še prej mi v tabelo nič ne vpiše. Kje sem naredil napako. Če bi mi lahko kdo preveri in namigne kje je napaka.
Lp,
<?php mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error()); mysql_create_db("Tuncek"); mysql_select_db("Tuncek") or die(mysql_error()); mysql_query("CREATE TABLE Test( Id INT AUTO_INCREMENT NOT NULL, Datum DATE, Ura TIME, Podatek TEXT, PRIMARY KEY(Id), UNIQUE(Id) )"); Print ("Tabela je bila uspesno narejena. <A href=prva.php>Naprej</a>"); ?>
Koda prva.php
<HTML> <head></head> <BODY> <form action=vnos.php method=post><BR> Podatek : <input type=text name="Podatek"> <input type=submit value="Vnesi"><input type="reset" value="Reset"> </form> </BODY> </HTML>
Koda vnos.php
<?php mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("Tuncek") or die(mysql_error()); $Datum = "02.09.06"; $Ura = time(); mysql_query("insert into Test (Datum, Ura, Podatek) valuse ('$Datum', '$Ura', '$Podatek')"); mysql_close(); Print ("<a href=prva.php>Ponovni vnos</a><BR><a href=izpis.php>Prikazi tabelo</a>"); ?>
Koda izpis.php
<html> <head></head> <body> <table border=1><thead><tr><th width=150>Datum</th><th width=150>Ura</th><th width=150>Podatek</th></tr></thead> <?php mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("Tuncek") or die(mysql_error()); $result = mysql_query("select * from Test"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { print("<tbody><tr><td>".$row["Datum"]."</td><td>".$row["Ura"]."</td><td>".$row["Podatek"]."</td></tr></tbody>"); } mysql_close(); ?> </table> <a href=prva.php>Ponovni vnos</a> </body> </html>
Problem je sledeči da mi noče izpisat vsebine tabele ali še prej mi v tabelo nič ne vpiše. Kje sem naredil napako. Če bi mi lahko kdo preveri in namigne kje je napaka.
Lp,
BluPhenix ::
Ja, od kje pa ti dobiš podatek?
Nekje, preden podatek želiš vpisati v bazo ti manjka:
Nekje, preden podatek želiš vpisati v bazo ti manjka:
$Podatek=$_POST['Podatek'];
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
fx ::
Našel sem napako, imel sem napisano values napačno.
Koda vnos.php
Koda vnos.php
<?php mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("Tuncek") or die(mysql_error()); $Datum = "02.09.06"; $Ura = time(); mysql_query("insert into Test (Datum, Ura, Podatek) values ('$Datum', '$Ura', '$Podatek')"); mysql_close(); Print ("<a href=prva.php>Ponovni vnos</a><BR><a href=izpis.php>Prikazi tabelo</a>"); ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [SQL] Pohitritev izpisaOddelek: Programiranje | 2898 (1797) | kuall |
» | SQL vprasanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8344 (5023) | BivšiUser2 |
» | MySQL BETWEEN dates?Oddelek: Programiranje | 1381 (1295) | Housy |
» | [SQL] poizvedba problem - obrtnik in njegov najdrazji artikelOddelek: Programiranje | 1954 (1788) | imagodei |
» | problem z phpjemOddelek: Izdelava spletišč | 4249 (3662) | snow |