Forum » Omrežja in internet » windows life messenger me noce vpisat!
windows life messenger me noce vpisat!
BitchezRullz ::
No, tkole je to.....msn pa me nece vpisat
uglavnm sm ze sprobu uno navadno metodo d sam poprav, pa une strani kamor nej bi pogledu sm tud ze precitu pa nc! 3 dni nazaj sm pol instaleru sedmnko sam mi je tud ta dons crknu! Tko d more bit neki narobe z kompom al pa netom....sam use ostalo normalno dela...:P
No tuki so slike ut napake pa kko sm sprobu popravt po unmu obicnem postopku...slike so printscreen sam niso nc obdelane k se mi neda....sam z rdecim kvadratkom je ukvadratn tist k sm kliku, na zadni strani k pa nism nc kliku (razn zapru) pa je v morem kvadratku ena vredna opomba
1:
2:
3:
4:
5:
6:
no tle so slike, dej pa: PLZ HELP ME !"
uglavnm sm ze sprobu uno navadno metodo d sam poprav, pa une strani kamor nej bi pogledu sm tud ze precitu pa nc! 3 dni nazaj sm pol instaleru sedmnko sam mi je tud ta dons crknu! Tko d more bit neki narobe z kompom al pa netom....sam use ostalo normalno dela...:P
No tuki so slike ut napake pa kko sm sprobu popravt po unmu obicnem postopku...slike so printscreen sam niso nc obdelane k se mi neda....sam z rdecim kvadratkom je ukvadratn tist k sm kliku, na zadni strani k pa nism nc kliku (razn zapru) pa je v morem kvadratku ena vredna opomba
1:
2:
3:
4:
5:
6:
no tle so slike, dej pa: PLZ HELP ME !"
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Dual-Core Opteron 939Oddelek: Navijanje | 3187 (1579) | umax |
» | Opty 148 + X800GTO^2@16PPOddelek: Navijanje | 2229 (1701) | Moonman |
» | Kaj s praznimi CD-ji?Oddelek: Loža | 1589 (943) | Nejc Pintar |
» | PCF in JokerOddelek: Omrežja in internet | 2202 (1452) | alexxxx |
» | Kvaliteta te protihrupne zaščite diska?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1623 (1233) | Jackal |