Forum » Igre » Gamepad problem
Gamepad problem
hecni ::
Pred kratkim sem si kupil logitech-ov cordless rumblepad 2 instaliral driverje in vse dela ok tudi kalibracija in testni feedback ucinki. Ta idlicna zgodba se zacne zapletati, ko pozenem kaksno igro in tam vibracij ni sploh! Preizkusil sem pop-two thrones, outrun coast2coast, in psychonautus. Nikjer ni vibracij. Prosim ce mi lahko poveste zakaj, in kako naj to postimam.
- polepsal: Mavrik ()
Mavrik ::
Zelo verjetno je, da te igre vibracije ne podpirajo, tako da ne moreš porihtati.
Edino kar lahko probaš je, da pritisneš "vibration" tipko na gamepadu. Morda maš izklopljeno.
Edino kar lahko probaš je, da pritisneš "vibration" tipko na gamepadu. Morda maš izklopljeno.
The truth is rarely pure and never simple.
hecni ::
Aha katere igre pa to podpirajo?Vibration tipko pa sem ze pritiskal in preizkusal vse mozne kombinacije pa se vedno nic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vijaki za ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2033 (1499) | Baja |
» | Ventilatorji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 13636 (10479) | BlackCaiman |
» | Okoliški zvokiOddelek: Znanost in tehnologija | 2432 (1896) | vostok_1 |
» | gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21779 (19318) | Sssaga |
» | igralni kontroler - Logitech rumblepad 2 tema - vibracijaOddelek: Igre | 2210 (1812) | opeter |