Forum » Strojna oprema » ohisje
ohisje
Barci ::
Upam, da nisem prevec zasla s temo, ampak vseeno upam, da mi bo kdo pomagal. Imam ohisje Maxdata in danes sem zelela vstaviti DVD-rom, ampak sem imela problem z odstanitvijo plasticne ploscice, ki je na mestu, kjer "manjka" dvd-rom.
Kakorkoli ze, zezala sem se vec kot pol ure, bolita me 2 prsta in se kar noce ven. grrrrr
Prosim za kaksno dobro idejo kako nej dam ven tega hudica. Aja, ce kaj pomaga, na notranji strani je kovinska ploscica, ni plasticna.
Hvala
Kakorkoli ze, zezala sem se vec kot pol ure, bolita me 2 prsta in se kar noce ven. grrrrr
Prosim za kaksno dobro idejo kako nej dam ven tega hudica. Aja, ce kaj pomaga, na notranji strani je kovinska ploscica, ni plasticna.
Hvala
;-) ::
Ja nevidim problema...a so kaki zatiči k držijo plošćico ven al pa je taka ko se lah odlomi ven...pač močnej primi za tole.
slikaj zadevo da vidmo:)
slikaj zadevo da vidmo:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Barci ::
hehe Bom verjetno kmalu probala s kladivom. Nimam digitalca
Ja, zadaj je cela gmajna nekaksnih kovinskih zaticev in sem vse urivila, tista ploscica je pa stala kot da jo je nekdo prisvasal!!
Ja, zadaj je cela gmajna nekaksnih kovinskih zaticev in sem vse urivila, tista ploscica je pa stala kot da jo je nekdo prisvasal!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vrtanje v ploščice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15684 (12158) | mikhaair |
» | Sistem ne bere USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5108 (4141) | DeeCoy |
» | RAM DDR2 1GB ne gre! v režo plate ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2209 (1517) | zee |
» | Mravlje v stanovanju....Oddelek: Loža | 5936 (5417) | BigWhale |
» | vgradnja nove enote!Oddelek: Pomoč in nasveti | 914 (785) | Muflon1 |