Forum » Pomoč in nasveti » iso file
iso file
crazy kure ::
moj problem je sledeči. na compu se mi je čez noč znašel autocad v iso datoteki. A je možno instalirat brez peke na cd in kako?
LP
LP
Jan987 ::
Upam da si si avtocad legalo pridobil, saj bo šla drugače tema pod ključ.
Ne da bi zapekel, lahko ISO filezaženeš s programom demon tools ali pa alcohol 120%. Alcohol je slovenski. program samo odpri, z njim odpri iso fail in daj beri v navideznem pogonu. Potem se ti bo v mojem računalniku znašla še ena navidezna cd-enota, s katero boš delal kot da bi imel cd/dvd
Ne da bi zapekel, lahko ISO filezaženeš s programom demon tools ali pa alcohol 120%. Alcohol je slovenski. program samo odpri, z njim odpri iso fail in daj beri v navideznem pogonu. Potem se ti bo v mojem računalniku znašla še ena navidezna cd-enota, s katero boš delal kot da bi imel cd/dvd
5er--> ::
Seveda si ti ta iso dobil z legalnega (kupljenega) cd/dvd-ja, ki se je pač čez noč rippal, ne? Dobro.
Rabiš Alcohol 120% ali 52% ali pa Daemon tools s katerim ustvariš navidezen CD/DVD pogon.
Nato dobljeni iso (sliko cd/dvd-ja) mountaš (naložiš) v ta navidezen pogon in voila.
Rabiš Alcohol 120% ali 52% ali pa Daemon tools s katerim ustvariš navidezen CD/DVD pogon.
Nato dobljeni iso (sliko cd/dvd-ja) mountaš (naložiš) v ta navidezen pogon in voila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko deamon tools ne zadostuje več...?Oddelek: Programska oprema | 1323 (995) | 5er--> |
» | Nero 6 in datoteke .nfo, .sfv, .img . . .Oddelek: Programska oprema | 1572 (1493) | mi345 |
» | Kateri program če imaš končnici .MDF .MDSOddelek: Programska oprema | 2695 (2191) | Hardstyle |
» | Kako odpreti datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (2188) | maticm |
» | Virtual drive oz. navidezni pogon? Kaj je to?Oddelek: Programska oprema | 3667 (3450) | pivmik |