Forum » Omrežja in internet » Nobeden brskalnik mi ne odpira strani kjer imam maile (preko Gmaila)
Nobeden brskalnik mi ne odpira strani kjer imam maile (preko Gmaila)
;-) ::
Zadeva je sledeča. Že kar nekaj časa sem uporabljaj Gmail notifer ali kako že da me opozarja ko dobim mail...naenkrat pa mi nobeden brskalnik ne odpre več strani z mojimi maili!
Razmišljam o formatu, ker sem že pogledal z vsemi mogočimi antivirusnimi, ampak zaman. Težava je tudi če je požarni zid izklopljen.
Preprosto stran je bela, spodaj v status bar-u pa piše connecting to 127.0.0.1... poveže pa ne.
Razmišljam o formatu, ker sem že pogledal z vsemi mogočimi antivirusnimi, ampak zaman. Težava je tudi če je požarni zid izklopljen.
Preprosto stran je bela, spodaj v status bar-u pa piše connecting to 127.0.0.1... poveže pa ne.
jure1825 ::
127.0.0.1 je tvoj računalnik ne pa gmail.
Razen če imaš kakšen lokalni proxy pa se preko tega odpirajo vse strani.
Razen če imaš kakšen lokalni proxy pa se preko tega odpirajo vse strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linux sendmail javaOddelek: Programiranje | 1265 (1032) | illion |
» | Zakaj mi ne odpre samo ene določene strani?Oddelek: Omrežja in internet | 7846 (3886) | BorutK-73 |
» | iprom.net spet ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 1951 (1882) | trnvpeti |
» | Linux sendmail - Problem !!!??Oddelek: Omrežja in internet | 1954 (1715) | n0name |
» | kako blokirati internet stran, ki se kar naprej sama od sebe odpira?Oddelek: Omrežja in internet | 4683 (4454) | Slowenc |