Forum » Omrežja in internet » Design e-maila
Design e-maila

dr.bassti ::
Zdravo!
Zanima me kako bi pošiljal e-maile tako, da bo zgledalo kot, da je bil ta e-mail poslan samo njim (direktivo --> ne kot spam, izpiše le e-mail naslov osebe, ki je mail prejela) množici uporabnikov iz npr. moje baze e-mailov?
Celoten e-mail bi rad zasnoval kot neke vrste časopis, temu primeren pa je tudi design, slikice in podobne stvari.
Je kje na netu kakšen vodič kako to delajo,... ?
Zanima me kako bi pošiljal e-maile tako, da bo zgledalo kot, da je bil ta e-mail poslan samo njim (direktivo --> ne kot spam, izpiše le e-mail naslov osebe, ki je mail prejela) množici uporabnikov iz npr. moje baze e-mailov?
Celoten e-mail bi rad zasnoval kot neke vrste časopis, temu primeren pa je tudi design, slikice in podobne stvari.
Je kje na netu kakšen vodič kako to delajo,... ?
Malo pomalo

kopriva ::
Če znaš vsaj malo programirat v PHPju (kdo pa dandanes ne zna?
), potem si naredi eno bazico z mejli in en programček, ki ti bo pošiljal mejle s pomočjo nekega naprej pripravljenega class. Sam uporabljam PHPMailer in je super. Priporočam. Zaenkrat me še ni razočaral. Dobiš ga tukaj.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Php mail funkcija na strežnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1247 (972) | denisek123 |
» | Funkcija mail() v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 3777 (3401) | 4kik4 |
» | Kako kontaktni obrazec poŠilja podatke nazaj na mailOddelek: Izdelava spletišč | 1199 (1028) | Netrunner |
» | Microsoft AccessOddelek: Programska oprema | 2383 (1828) | enco11 |
» | Mailing lista - htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1353 (1197) | IceIceBaby |