Forum » Igre » CS:S se zatika (64bit)!?
CS:S se zatika (64bit)!?
TeraSonic++ ::
Counter Strike Source mi šteka ZAKAJ?
Sistem:
AMD Athlon 64 x2 4200+ (dual core, 64bit)
Radeon 9700Pro (128)
2GB DDR ram
Nazadnje sem Source igral na stari mašini (P4 1.7GHz, 738MB DDR ram, ista grafa) pa je delal čist kul brez zatikanja. Sedaj na novem se pa zatika Je problem 64 bitnost? A ni bilo rečeno da dobiš 64bitno verzijo avtomatsko ko reč inštaliraš in se prek steama naloži->po inštalu downloudov
Ali dobim 64bitno verzijo kako drugače (špil je seveda original samo je 32bitn)
I am a little confused :S
Sistem:
AMD Athlon 64 x2 4200+ (dual core, 64bit)
Radeon 9700Pro (128)
2GB DDR ram
Nazadnje sem Source igral na stari mašini (P4 1.7GHz, 738MB DDR ram, ista grafa) pa je delal čist kul brez zatikanja. Sedaj na novem se pa zatika Je problem 64 bitnost? A ni bilo rečeno da dobiš 64bitno verzijo avtomatsko ko reč inštaliraš in se prek steama naloži->po inštalu downloudov
I am a little confused :S
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
Tilen ::
Koliko casa je pa preteklo medtem ko si menjal komp? Vcasih namrec pridejo neki updati ki drasticno dropajo FPS. A si uporabil enak CFG kot na starem racunalniku?
64 bit ima zaenkrat samo HL2, source pa še ne.
64 bit ima zaenkrat samo HL2, source pa še ne.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
steev ::
Odvisno kake nastavitve ma. Ce ma use na high, je ozko grlo. Jest mam gf4 ti4200, pa mam 1280 X 1024 pikslov, pa use na low. Fpsji skačejo okoli 60 (so tudi kaksne izjeme, aztec recimo).
:|
Good Guy ::
jao poglej grafo,, pa skje si ti?
9700 pro pa amd x2.. sam lol.......sam proc ni dost da ti šipl teče normaln....
9700 pro pa amd x2.. sam lol.......sam proc ni dost da ti šipl teče normaln....
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
TeraSonic++ ::
Od kar sem igral na stari konfiguraciji je že okoli 11 mesecev (razlog zato je ker sem noč in dan samo to igral in sem imel že samega sebe za malo sick:D)
Mogoče bo res to problem, da ni kakega updejta samo se mi tudi to zdi čudno saj op inštalaciji steam take stvari dol potegne?
Btw: Grafično mislim menjat v kratkem (kdo kupi tastaro?) Še to sm dal sedaj vse na low pa igra še vedno ne teče kot je treba, pinga tud ni velik (40-50)
?Any great ideas?
edit:typo
Mogoče bo res to problem, da ni kakega updejta samo se mi tudi to zdi čudno saj op inštalaciji steam take stvari dol potegne?
Btw: Grafično mislim menjat v kratkem (kdo kupi tastaro?) Še to sm dal sedaj vse na low pa igra še vedno ne teče kot je treba, pinga tud ni velik (40-50)
?Any great ideas?
edit:typo
...........................................................
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TeraSonic++ ()
cfg ni nc posebnga. Use je po defoltu, razen to da sta zamenjani tipki f in g, kar je okol grafike sem povedu. Sennsitivity je na 5.0, pa crosshairscale je 3000. Toj to.
Se najdejo mape kjer je tok fpsjev, sam se najdejo tut take kjer je po 25 fpsjev.
Edit: Doom_er: sftu noob. Sej ne znam tok dobr css, sam te prekosam 100X.
Se najdejo mape kjer je tok fpsjev, sam se najdejo tut take kjer je po 25 fpsjev.
Edit: Doom_er: sftu noob. Sej ne znam tok dobr css, sam te prekosam 100X.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: steev ()
kikicar ::
TeraSonic++ če hočeš menjat za mojo grafično 6600gt (še v garanciji), seveda s tvojim doplačilom mi pošlji zs!
DOOM_er ::
zakaj bi sploh spilu css ce obstajajo bolsi spili kot so battlefield 2 pa americas army
Robots will steal your job. But that's OK
Po cem ti sklepas, da sta AA pa BF2 boljsa. Argumenti ...
Nevenm, nevem, nekako se mi source pogon zdi bolj dodelan.
Nevenm, nevem, nekako se mi source pogon zdi bolj dodelan.
1. ne igrajo to slinasti mulci s plenicami 12 let stari
2. je taktična kar je hudo
3. Klik in pa Klik 2
4. pri BF2 so vozila ter prelepe karte
5. pri AA igraš ktero mapo češ ubistvu ne pa skos eno in isto (dust2) na enem in istem serverju sploh ti steev, ki imaš cvetko
6. sam anticheat sistem je pri obojih bolsi ceprou je vac2 v velikih pogledih bolsi od pb od AA
7. Ni dretja 12 letnih mulcev, ko se ces neki zment ka bote nardit
8. css-a se navelicas ker je skos eno in isto plentej bombo reši hostage
9. mape pri css so res gadne
2. je taktična kar je hudo
3. Klik in pa Klik 2
4. pri BF2 so vozila ter prelepe karte
5. pri AA igraš ktero mapo češ ubistvu ne pa skos eno in isto (dust2) na enem in istem serverju sploh ti steev, ki imaš cvetko
6. sam anticheat sistem je pri obojih bolsi ceprou je vac2 v velikih pogledih bolsi od pb od AA
7. Ni dretja 12 letnih mulcev, ko se ces neki zment ka bote nardit
8. css-a se navelicas ker je skos eno in isto plentej bombo reši hostage
9. mape pri css so res gadne
Good Guy ::
@doomer al ti je krivo k te 12 letni mulci ownajo?
http://goo.gl/7ItKpU
ne sam mi grejo na kura* ker se nonstop derejo z unimi piskajočimi glaski. rovtar sicer mi pa ti deluješ kot 12 letni mulc
Tilen ::
DOOM_er, si kdaj pomislil, da se da te glasove izkljucit? Jaz npr imam vse to na off. Tudi allow downloads na 0 da mi ne downloada vseh bedarij od soundov za razne x plugine.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Ti ka si prisel na server pou ure, pa potem reces da je vedno ena in ista mapa. Motiš se. Tiste piskajoče glaske se da izključit, drugo pa je, če si ti noob. Podobni odgovri kot so mape so res grde, css-ja se navelicas (izgleda samo ti) niso argumenti (a sploh ves kaj so).
Jaz nisem rekel da je CSS boljši, samo hotel sem argumente, zakaj sta aa in bf2 boljši, in nisi kaj preveč argumentiral.
Jaz nisem rekel da je CSS boljši, samo hotel sem argumente, zakaj sta aa in bf2 boljši, in nisi kaj preveč argumentiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: steev ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam - Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9466 (7824) | LitralSM |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54913 (19446) | Bananovec |
» | Kaj najraje igrate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7096 (5275) | Orchestra |
» | SUSE 3D acceleration ojejOddelek: Operacijski sistemi | 2149 (1441) | kriko1 |
» | Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12158 (8949) | BigFoot |