Forum » Kaj kupiti » Kje in kakšno kišto kupiti za cca 150k
Kje in kakšno kišto kupiti za cca 150k
tantarell ::
Odločam se za nakup nove kište, pa bi rad še mnenje kakšnega drugega..
Namen le-te naj bi bil zmogljivost pri igrah.
Zaenkat sem razmišljal o kakšnem amd 64 3200 in grafični 7600gt (o kakšni matični pa se mi še ne sanja kaj dosti, diska pa ne bi potreboval kaj več kot 200gb).
Torej me zanima kakšni so kaj vaši predlogi za karseda zmogljiv računalnik za to ceno in pa kje bi se splačalo ta računalnik kupiti (nekateri imajo celo popust pri nakupu prek interneta).
Tnx
Naslednjič se malce malce bolj potrudi in umesti temo v pravi oddelek. ---moderator
Namen le-te naj bi bil zmogljivost pri igrah.
Zaenkat sem razmišljal o kakšnem amd 64 3200 in grafični 7600gt (o kakšni matični pa se mi še ne sanja kaj dosti, diska pa ne bi potreboval kaj več kot 200gb).
Torej me zanima kakšni so kaj vaši predlogi za karseda zmogljiv računalnik za to ceno in pa kje bi se splačalo ta računalnik kupiti (nekateri imajo celo popust pri nakupu prek interneta).
Tnx
Naslednjič se malce malce bolj potrudi in umesti temo v pravi oddelek. ---moderator
- premaknil iz Hlajenje in modifikacije: Matek ()
igor0203 ::
Najbolj se ti splača kupit pri Funtechu. Sestavili ti bojo najboljši možen računalnik za to ceno in pomoje ti bojo dali še kak popust. Poleg tega pa lahko njihove že sestavljene računalnike spreminjaš po svoji želji.
Funtech d.o.o.
Funtech d.o.o.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()
tantarell ::
Hvala vam za vse dosedanje odgovore!
Upoštevajoč nasvete sm odšel na funtechovo stan in sestavil tole:
-Gainward nVidia GeForce 7600GT 256MB pci-e Golden Sample (grafična)
-AM2 MSI K9N NEO F + AM2 AMD ATHLON 3200 BOX (akcija procesorja+matične)
-Ram DDR2 TeamGroup 1GB (2*512MB) PC5300 667 DC kit s hladilnikom retail (ram)
-Trdi disk WD S-ATAII 250Gb, KS, 7200rpm, 16MB cache (disk)
-Napajalnik LC 550W, LC6550, 120mm FAN, Silent Power (napajalnik)
- GMC H60, ATX Middle, 2X120mm, USB/au, črno (ohišje)
-TEAC DVD+/-RW DL 16X DV-516G BULK črn (dvd)
Prvih pet stvari sm vzel iz akcij...
Sicer je res da je sedaj cena tegala abakusa 170k ampak je še vedno v okviru mojih zmožnosti
Ali bi morda kdo kaj spremenil pri trenuntnem configu????
P.s.: moderatorju se iskreno opravičujem ker resno ne vem kako mi je uspelo postaviti to temo drugje
Upoštevajoč nasvete sm odšel na funtechovo stan in sestavil tole:
-Gainward nVidia GeForce 7600GT 256MB pci-e Golden Sample (grafična)
-AM2 MSI K9N NEO F + AM2 AMD ATHLON 3200 BOX (akcija procesorja+matične)
-Ram DDR2 TeamGroup 1GB (2*512MB) PC5300 667 DC kit s hladilnikom retail (ram)
-Trdi disk WD S-ATAII 250Gb, KS, 7200rpm, 16MB cache (disk)
-Napajalnik LC 550W, LC6550, 120mm FAN, Silent Power (napajalnik)
- GMC H60, ATX Middle, 2X120mm, USB/au, črno (ohišje)
-TEAC DVD+/-RW DL 16X DV-516G BULK črn (dvd)
Prvih pet stvari sm vzel iz akcij...
Sicer je res da je sedaj cena tegala abakusa 170k ampak je še vedno v okviru mojih zmožnosti
Ali bi morda kdo kaj spremenil pri trenuntnem configu????
P.s.: moderatorju se iskreno opravičujem ker resno ne vem kako mi je uspelo postaviti to temo drugje
igor0203 ::
Jaz na tvojem mestu ne bi nič spreminjal, ker ti bo tak računalnik še kar dolgo služil. Pa še nadgradljiv bo, ker se s939 in DDR počasi umika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri nakupu sistemaOddelek: Kaj kupiti | 1201 (1056) | Alexius Heristalski |
» | Komp do 150k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7321 (6185) | asus |
» | Računalnik v študijske namene (arhitektura)Oddelek: Kaj kupiti | 1778 (1316) | mauseeek |
» | kateri hišni računalnik kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1867 (1597) | AndrewSmith |
» | Kaj menite? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3750 (3234) | MarVinck |