Forum » Strojna oprema » Mrežna kartica z dvema portoma?
Mrežna kartica z dvema portoma?
borchi ::
torej, se da kje dobit 2 port ethernet adapter (na PCI). ne rabim več kot 2 porta in ne bi se rad ravno znebil bogastva.
edino kar sem našel do sedaj je DLINK DFE-580TX, ki pa ima 4 porte in mi je predraga (30k sit).
hvala!
edino kar sem našel do sedaj je DLINK DFE-580TX, ki pa ima 4 porte in mi je predraga (30k sit).
hvala!
l'jga
borchi ::
dva pci slota, v enem ethernet adapter, v drugem wireless.
preden znorim pri usb2eth (pegasus chip) in linux 2.6 kernelu, bi rad vedu, če se dobi kaka mrežna kartica z DVEMA portoma.
preden znorim pri usb2eth (pegasus chip) in linux 2.6 kernelu, bi rad vedu, če se dobi kaka mrežna kartica z DVEMA portoma.
l'jga
ZLOky ::
Tu imaš eno: Povezava,
samo če je TO prava cena, potem, kupi raje tisto 4-portno za 100€.
D'rgač pa beri moj podpis; 2-portni.
samo če je TO prava cena, potem, kupi raje tisto 4-portno za 100€.
D'rgač pa beri moj podpis; 2-portni.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava s starim računalnikom IBM ThinkPad 380EOddelek: Strojna oprema | 3976 (2883) | Branimir |
» | Siol IPTV - 2 switcha in trunkOddelek: Omrežja in internet | 8995 (8247) | liver |
» | Ubuntu problem z mrežno 3com 3c509Oddelek: Operacijski sistemi | 2280 (2030) | krofko |
» | Pomoc pri povezavi na internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1591 (1385) | Zm3-D3n |
» | Zamude, dolgovi in ostale dogodivščine AMDjaOddelek: Strojna oprema | 1200 (1001) | Zheegec |