Forum » Izdelava spletišč » joomla+virtuamart
joomla+virtuamart
asgard2.0 ::
Heloo. Mam en manjši problem. In sicer mam joomlo in virtue mart za e trgovino. Kar se tiče joomle mi delajo šumniki po utf-8 čist vredu , problem nastane pri virtue martu. ta sranje ne dela nkakor z šumniki. Ma kdo kako rešitev. Zdi se mi da je problem v prevodih kar sem tudi že gledal samo so povsod čšž tako da tle ni problem. Jest ne vem več kako pa kaj.
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
BluPhenix ::
Hja več možnosti je. LAhko da ti tudi joomla deluje bolj slučajno s šumniki. Poglej če imaš vse utf-8.
V language filu virtualmarta poglej če je treba določiti način kodiranja, pa tudi ko shranjuješ lang. file pazi, da ga shranjuješ kot utf-8 no BOM. Nenazadnje poglej tudi, ali imaš v mysql bazi vse tabele in string polja v utf-8 formatu.
V language filu virtualmarta poglej če je treba določiti način kodiranja, pa tudi ko shranjuješ lang. file pazi, da ga shranjuješ kot utf-8 no BOM. Nenazadnje poglej tudi, ali imaš v mysql bazi vse tabele in string polja v utf-8 formatu.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumniki in MySqlOddelek: Izdelava spletišč | 6684 (6221) | SPEEEED |
» | šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2996 (2500) | jerneju |
» | Šumniki in mysqlOddelek: Izdelava spletišč | 1188 (1108) | Preseren |
» | MySQL in czsOddelek: Izdelava spletišč | 3611 (2701) | krho |
» | šumniki v konzoli v gentoo linuxOddelek: Operacijski sistemi | 3130 (2771) | Juventus |