Forum » Izdelava spletišč » Nastavitev domene ins trežnika.
Nastavitev domene ins trežnika.
kocba ::
Pozdravljeni!
Pred časom sem si registriral plačljivo domeno. Strežnik pa imam šolski. In zdaj bi rad povezal to domeno, da se mi preusmeri na strežnik. In ko sem gledal tam nastavitve, sem samo videl , da lahko spreminjam imenski strežnik. In teh imenskih strežnikov je lahko kar 6 ali 7. Zdaj pa me zanima, kaok bi jaz lahko to povezal. Po defaultu imam ze vpisana dva imenska strežnika od tiste strani, kjer sem kupil domeno.
Mi lahko kdo pomaga?
lp
Pred časom sem si registriral plačljivo domeno. Strežnik pa imam šolski. In zdaj bi rad povezal to domeno, da se mi preusmeri na strežnik. In ko sem gledal tam nastavitve, sem samo videl , da lahko spreminjam imenski strežnik. In teh imenskih strežnikov je lahko kar 6 ali 7. Zdaj pa me zanima, kaok bi jaz lahko to povezal. Po defaultu imam ze vpisana dva imenska strežnika od tiste strani, kjer sem kupil domeno.
Mi lahko kdo pomaga?
lp
BluPhenix ::
Ja, vsekakor ti lahko pomaga administrator strežnika. Povprašaj njega.
Upam samo, da nisi ti admin šolskega strežnika.
Upam samo, da nisi ti admin šolskega strežnika.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri nastavitvi domeneOddelek: Izdelava spletišč | 2805 (2271) | Kunte |
» | windows server 2003 DNS za routerjemOddelek: Operacijski sistemi | 1632 (1529) | Mythos |
» | Kako ugotoviti kje neka stran gostuje...Oddelek: Izdelava spletišč | 2554 (2295) | Uros!no |
» | Vpis .SI domene v DNSOddelek: Omrežja in internet | 3041 (2856) | fRiK0 |
» | Domena uni-lj.si nedosegljiva do nedelje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13065 (8848) | NeOman |