» »

brezplacne slike za spletno stran

brezplacne slike za spletno stran

ernest1A ::

se tole me zanima. A obstaja kaka spletna stran, kjer si lahko brezplacno posnames slike na doloceno tematiko in jih uporabis na spletni strani?

Poletnik ::

http://www.dieblen.de
http://www.imageafter.com
http://www.freefoto.com
http://www.morguefile.com

Tole je nekaj povezav katere imam trenutno shranjene... drugače pa google in "free images" al pa "royalty free images".
http://www.norestrani.com

ernest1A ::

tnx!

somebody16 ::

Ima še kdo kakšno uporabno stran med bookmarki?

Hvala!

DC- ::

root987 ::

"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

kraljb330 ::

Imam vprašanje. Imam svojo spletno stran na WEEBLY-ju. Urejam jo ljubiteljsko. Poleg člankov objavim tudi slike, ki jih poiščem kar preko njihovega iskalnika slik in potem mi avtomatsko spodaj na strani samo napiše od kod in od koga je slika vzeta. Zanima me pa tole: poiskala sem kar nekaj strani z brezplačnimi slikami, pa mi ni jasno, kako naj navedem, kdo je avtor oz. od kod so vzete.Nekatere izmed teh strani so omenjene tukaj: http://www.pomagalnik.com/uporabno/brez...?

Kot drugo: FLICKR IN PINTEREST.Npr., da tam anjdem sliko, ki jo želim pripeti na mojo stran poleg članka. Kako to naredim? ALi sploh lahko? Recimo da sliko dol potegnem, shranim na namizje, jo dodam članko in spodaj napišem Foto: Pinterest in ko stisneš Pinterest te vrže na original stran s tisto sliko (beseda je povezava? Ali pa npr. Vir: Flickr in spet povezava - beseda flickr te ob kliku vrže na točno tisto stran, kjer je vidna slika? So vse brezplačne na Pinterestu? Kako to vidim?

HVALA

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kraljb330 ()

Killermode ::

http://www.w3schools.com/html/html_link...

Najlažje je dodat link prek HTML-ja.

Zgodovina sprememb…

kraljb330 ::

Pa je preko Pinteresta to sploh dfovoljeno? Pogosto vidim razne strani, članke, da spodaj napišejo le Pinterest kot vir pod sliko, pa to ne pove nič, saj ni nobene povezave na stran od slike.

Killermode ::

b. How Pinterest and other users can use your content

You grant Pinterest and its users a non-exclusive, royalty-free, transferable, sublicensable, worldwide license to use, store, display, reproduce, re-pin, modify, create derivative works, perform, and distribute your User Content on Pinterest solely for the purposes of operating, developing, providing, and using the Pinterest Products. Nothing in these Terms shall restrict other legal rights Pinterest may have to User Content, for example under other licenses. We reserve the right to remove or modify User Content for any reason, including User Content that we believe violates these Terms or our policies.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pinterest gre na borzo

Oddelek: Novice / Rezultati
217741 (5763) mikhail
»

Shranjevanje linkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
8959 (744) Jerry000
»

Lesena otroška hiška s peskovnikom

Oddelek: Loža
74876 (4464) Iatromantis

Nujno - Facebook

Oddelek: Omrežja in internet
223088 (1890) Tilen

Več podobnih tem